Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και εγένετο κλιματική αλλαγή για τον Ντόναλντ Τραμπ ή σχεδόν...

Και εγένετο κλιματική αλλαγή για τον Ντόναλντ Τραμπ ή σχεδόν…

Μπορεί τελικά η κλιματική αλλαγή να μην είναι απάτη, φάρσα ή συνωμοσία... Ο εκλεγμένος Ντόναλντ Τραμπ σήμερα πιστεύει ότι υπάρχει «κάποια σύνδεση» μεταξύ της ανθρώπινης δραστηριότητας και της υπερθέρμανσης του πλανήτη και είναι μάλλον «ανοιχτός» στο θέμα της εφαρμογής της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα -η οποία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα εάν κάνει πράξη την προεκλογική δέσμευση να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορεί τελικά η κλιματική αλλαγή να μην είναι απάτη, φάρσα ή συνωμοσία… Ο εκλεγμένος Ντόναλντ Τραμπ σήμερα πιστεύει ότι υπάρχει «κάποια σύνδεση» μεταξύ της ανθρώπινης δραστηριότητας και της υπερθέρμανσης του πλανήτη και είναι μάλλον «ανοιχτός» στο θέμα της εφαρμογής της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα -η οποία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα εάν κάνει πράξη την προεκλογική δέσμευση να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια σύνδεση. Κάποια, κάτι. Εξαρτάται σε τι βαθμό» είπε ο Τραμπ σε συνάντηση με δημοσιογράφους των New York Times προσθέτοντας ότι «ο καθαρός αέρας είναι ζωτικής σημασίας», σύμφωνα με αναρτήσεις δημοσιογράφου της εφημερίδας στο Twitter.

Ερωτηθείς εάν θα αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού, ο ίδιος ανέφερε: «Το εξετάζω πολύ προσεκτικά. Έχω ανοιχτό μυαλό γι’ αυτό».

Παράλληλα ανέφερε ότι σκέφτεται επίσης «πόσο θα κόστιζε» στις αμερικανικές εταιρείες και την επίδραση στην ανταγωνιστικότητα των ΗΠΑ.

Στο παρελθόν ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει «φάρσα» το ρόλο του ανθρώπου στην υπερθέρμανση του πλανήτη, «βλέποντας» μάλιστα κινεζικό δάκτυλο για να πληγεί η αμερικανική οικονομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024