Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιάτικα DJ sets στα κλαμπ της Αθήνας

Πρωτοχρονιάτικα DJ sets στα κλαμπ της Αθήνας

Κάνουμε μια σύντομη, γιορτινή... "μπαρότσαρκα" στα club stages της πόλης για να μάθουμε με ποιους guest DJs θα γιορτάσουμε την έλευση της νέας χρονιάς, καθώς και σε τι κεφάτους ρυθμούς θα χορεύουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Από το πιο μικρό café-bar μέχρι την πιο μεγάλη πίστα, κάθε νυχτερινό μαγαζί που… σέβεται τον εαυτό του διοργανώνει το απαιτούμενο ξεσηκωτικό πάρτι για τις γιορτινές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο κείμενο που ακολουθεί κάνουμε μια σύντομη… «μπαρότσαρκα» στα club stages της πόλης για να μάθουμε με ποιους guest DJs θα γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, καθώς και σε τι ρυθμούς θα χορεύουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες…

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (24/12) στο Steam (Ευρημέδοντος 3, Γκάζι) έχει άρωμα… γυναίκας. Δυο πληθωρικές και όμορφες γυναικείες υπάρξεις θα βάλουν φωτιά στα decks με την εκρηκτική τους παρουσία και τις μουσικές επιλογές τους από την electro dance σκηνή. Ο λόγος για τη ναπολιτάνα Deborah de Luca και την ταϊλανδή Nakadia. Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα «ζεστάνουν» με τις επιλογές τους οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco και οι Picchio Rosso. Πληροφορίες και κρατήσεις στα: 6938 527901, 211 2215122

Το esthete concept party του Αλέξανδρου Χριστόπουλου συμπληρώνει 13 χρόνια και το γιορτάζει με ένα Xmas Edition – Anniversary Party, ανήμερα των Χριστουγέννων, Παρασκευή 25/12. Για πρώτη φορά σε ένα original rare disco set, θα αναβιώσει το θρυλικό Studio 54, στο νέο hot spot της πόλης, Cinderella (Λεβέντη 3) στο Κολωνάκι. Πίσω από τα decks θα βρίσκεται -φυσικά- ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος ενώ τις κρατήσεις σας μπορείτε να τις κάνετε στο 210 7222977 – 6979 112333. Guest list Requests: marketing@alexandroschristopoulos.com Esthete Membership Requests: www.esthete.gr.

Η Αθήνα αποχαιρετά το 2015 και υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα πολύ ιδιαίτερο New Years Eve Party στο Fuzz (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) και παρόντες τρεις από τους πλέον περιζήτητους εκπροσώπους της παγκόσμιας techno. Ο θεσμός του Blakksheep_world wild Showcase αποτελεί μια conceptual καλλιτεχνική κίνηση που εκφράζεται στα πιο εκρηκτικά dancefloors του πλανήτη μέσα από τους ήχους των πιο απελευθερωμένων και δημιουργικών παραγωγών της underground ηλεκτρονικής σκηνής. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το Blakksheep_ word wild Showcase έρχεται στην Αθήνα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με headliners τους κορυφαίους Sam Paganini, Gaiser (live) και Sasha Carassi.

Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήνεται στο Dream City της Πέτρου Ράλλη 62, για τους αμετανόητους clubbers της πόλης. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τεχνητό χιόνι, special χορογραφίες και ένα δυνατό, εορταστικό DJ set συνθέτουν τις νύχτες του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Από το εορταστικό «μενού» δεν θα λείπουν και οι guest καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής για να απογειώσουν το κέφι ακόμα περισσότερο. Σε όλα αυτά προσθέστε το ειδικό πακέτο προσφορών στις τιμές και τη δωρεάν μετακίνηση όλο το βράδυ από το Γκάζι με το Party Bus. Πληροφορίες/Κρατήσεις 210 5444731.

Έναν από τους διαχρονικούς προορισμούς για χορό μέχρι τελικής πτώσεως αποτελεί το Χοροστάσιον της Πλατείας Κλαυθμώνος (Σκουλενίου 2). Τη βραδιά των Χριστουγέννων το κοινό θα τραγουδήσει το Jingle-Bell… Rock παρέα με το ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Τάσο Χρηστίδη σε ένα Rockaholic Xmas party, ενώ αλλαγή του χρόνου θα κάνει με τους Χρήστο Μήλιο και Nat K. και με τις καλύτερες μουσικές των δεκαετιών ’80-’90. Πληροφορίες 210 3314330.

Στο ρυθμό των ίδιων δεκαετιών θα… δονείται και το Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι) το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, όπου οι Γιώργος Φακίνος, Γιάννης Μαντωνανάκης, Δημήτρης Κατσιδονιώτης ενώνουν δυνάμεις και δισκογραφικό υλικό, στο απόλυτο 80s, 90s, Eurodance, Pop party με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα, στην οθόνη του club θα προβάλλεται πλούσιο υλικό από χαρακτηριστικές στιγμές των συγκεκριμένων δεκαετιών.

entertainment.in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024