Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκπαίδευση στην ανάπτυξη Web apps προτείνει το ΑΙΤ

Εκπαίδευση στην ανάπτυξη Web apps προτείνει το ΑΙΤ

«Η ζήτηση για προγραμματιστές και στελέχη με βαθειά αντίληψη της τεχνολογίας έχει υπερβεί κατά πολύ την προσφορά στην Ελλάδα της κρίσης όπως και στον υπόλοιπο αναπτυγμένο κόσμο». Με αυτό το επιχείρημα, το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ σε συνεργασία με το Kariera.gr- Training & Development Center δημιούργησαν και προσφέρουν το Web Applications Diploma, ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 15 εβδομάδων για την εκμάθηση των πιο σύγχρονων εργαλείων και frameworks στο web σήμερα.

«Η ζήτηση για προγραμματιστές και στελέχη με βαθειά αντίληψη της τεχνολογίας έχει υπερβεί κατά πολύ την προσφορά στην Ελλάδα της κρίσης όπως και στον υπόλοιπο αναπτυγμένο κόσμο.» Το διαδίκτυο είναι πλέον βασικό εργαλείο ανάπτυξης για ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμούς. Με αυτά τα επιχειρήματα, το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ σε συνεργασία με το Kariera.gr- Training & Development Center δημιούργησαν και προσφέρουν το Web Applications Diploma, ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 15 εβδομάδων για την εκμάθηση των πιο σύγχρονων εργαλείων και frameworks στο web σήμερα.

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο βασικές κατευθύνσεις που αφορούν τις πλέον γνωστές γλώσσες προγραμματισμού PHP και PYTHON. Δεκτοί γίνονται ακόμα και ενδιαφερόμενοι με ελάχιστη επαγγελματική εξειδίκευση. Το πρόγραμμα εστιάζει στα πλέον σύγχρονα εργαλεία και μεθοδολογίες ανάπτυξης εφαρμογών του web και αναπτύχτηκε με γνώμονα τις κυρίαρχες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές του software development διεθνώς, καθώς και τις δυναμικές ανάγκες της αγοράς εργασίας στον τομέα αυτό, αναφέρει χαρακτηριστικά το ΑΙΤ.

  • Η πρώτη κατεύθυνση είναι βασισμένη στην PHP και περιλαμβάνει βασικά και προηγμένα θέματα προγραμματισμού PHP, πρακτική εκμάθηση δημοφιλών εργαλείων όπως το Drupal, καθώς και εμβάθυνση σε MVC framework όπως το Symfony.To κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 1975 ευρώ (ιδιώτες, άνεργοι).
  • Η δεύτερη κατεύθυνση είναι βασισμένη στην Python και περιλαμβάνει βασικά και προηγμένα θέματα προγραμματισμού Python και πρακτική εκμάθηση του δημοφιλούς MVC framework Python Django.Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 1.855 ευρώ (ιδιώτες/άνεργοι).
  • Το κόστος παρακολούθησης αμφότερων των προγραμμάτων είναι 2.375 ευρώ (ιδιώτες/άνεργοι). Το κόστος για φοιτητές σε κάθε περίπτωση είναι μικρότερο και μεγαλύτερο για επιχειρήσεις.Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18 Νοεμβρίου 2013 και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ait.gr/web, στο 210-6682806 και web@ait.gr

Εισηγητές του Web Applications Diploma είναι καθηγητές του ΑΙΤ, έμπειροι developers και στελέχη της αγοράς, οι οποίοι μεταφέρουν τις βέλτιστες πρακτικές του software development στην τάξη.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024