Η ομάδα Νοσταλγία θα παρουσιάσει, στο Ονειροδρόμιο, το δεύτερο μέρος του “No Love: μια ιστορία εκδίκησης” σε σκηνοθεσία και Σύλληψη του Γιώργου Σίμωνα. Μετά τις προ-παραστάσεις του περασμένου Απριλίου, η ομάδα Νοσταλγία παρουσιάζει, στο Ονειροδρόμιο, το δεύτερο μέρος του “No Love: μια ιστορία εκδίκησης” σε σκηνοθεσία και Σύλληψη του Γιώργου Σίμωνα. Η δεύτερη προ-παράσταση έχει […]

Η ομάδα Νοσταλγία θα παρουσιάσει, στο Ονειροδρόμιο, το δεύτερο μέρος του “No Love: μια ιστορία εκδίκησης” σε σκηνοθεσία και Σύλληψη του Γιώργου Σίμωνα.
Μετά τις προ-παραστάσεις του περασμένου Απριλίου, η ομάδα Νοσταλγία παρουσιάζει, στο Ονειροδρόμιο, το δεύτερο μέρος του “No Love: μια ιστορία εκδίκησης” σε σκηνοθεσία και Σύλληψη του Γιώργου Σίμωνα.

Η δεύτερη προ-παράσταση έχει τον υπότιτλο “Ταξιδιώτες μέσα στη νύχτα” και, για άλλη μια φορά, θα εισάγει τον θεατή σ’ ένα σκηνικό playground όπου θα έχει τη δυνατότητα να περιπλανηθεί ελεύθερος, ανάμεσα σε ηθοποιούς και άλλους θεατές, με ποτό ανα χείρας και για όση ώρα αυτός επιθυμεί, ανακαλύπτοντας καρέ-καρέ τον κόσμο του έργου. Ενώ η πρώτη προ-παράσταση είχε διαμορφώσει τον ιδιαίτερο χώρο του “Ονειροδρομίου” σε μια σειρά από δωμάτια τα οποία ο θεατής καλούταν να ανακαλύψει ως σκηνικούς χώρους του έργου, η δεύτερη πρόκειται για ένα πιο εσωτερικό ταξίδι μέσα στο μυαλό του μάγου, του κεντρικού προσώπου της ιστορίας: ο χώρος θα έχει νέα μορφή, οι εικόνες δεν θα διαχωρίζονται τόσο με χειροπιαστά σύνορα αλλά θα διαδέχονται η μία την άλλη πιο διακριτικά, με στόχο ο θεατής να μην εισπράττει απλώς μια ποικιλία εικόνων, αλλά μια ποικιλία αισθήσεων.

Με το “No Love”, η Νοσταλγία κάνει μια μεγάλη στροφή από το θέατρο και το performance στη ζωντανή εγκατάσταση, μεταμορφώνοντας συνεχώς τον χώρο που της δίνεται και προσκαλώντας τον θεατή να τον εξερευνήσει και να αποκτήσει τη δική του, προσωπική εμπειρία από κάθε παράσταση. Το έργο πρόκειται για μια βουβή δημιουργία που αντλεί τις επιρροές της από τη ρομαντική λογοτεχνία και τον γερμανικό εξπρεσσιονισμό, συνδυάζοντας το ζωντανό θέαμα με την ψηφιακή τεχνολογία και την ορχηστρική μουσική.

Συντελεστές:
Σύλληψη: Γιώργος Σίμωνας
Ομάδα ηθοποιών: Κωσταντίνος Γεραντώνης, Άντζελα Ελ-Ζέιντ, Έλλη Μερκούρη, Χριστίνα Μισιριώτη, Απόλλων Μπόλας, Φλάβιος Νεάγκου, Ματίνα Ντόντη, Δημήτρης Παπαδάτος, Ντιάνα Παπαναγιωτάκη, Θάλεια Πορτοκάλογλου, Ρένια Πουρνάρα, Αντώνης Τανισκίδης, Τζωρτζίνα Τάτση
Ομάδα εικαστικών: Maro Bizarro, Αλέξανδρος Λόγγος, Μαίρη Μέγγουλη, Στάθης Νταφαλιάς, Τώνια Ράλλη

«Ονειροδρόμιο», Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή, 210 3245788
Παραστάσεις: κάθε Πέμπτη – Κυριακή
Ώρα Έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 60΄
Εισιτήριο: 12 ευρώ
Προπώληση: Εκδόσεις SCRIPTA – Αραχώβης 15 & Ασκληπιού (Ημιόροφος) – Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00

Γιώργος Σίμωνας
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr