Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Game Of Thrones: Ποιοι ανανέωσαν το συμβόλαιο τους μέχρι τον 8ο κύκλο

Game Of Thrones: Ποιοι ανανέωσαν το συμβόλαιο τους μέχρι τον 8ο κύκλο

...

Μαντώ Σιώμου

Η επική σειρά φαντασίας του HBO, Game of Thrones, φτάνει στο τέλος της για φέτος, και ήδη κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τους χαρακτήρες που θα επιβιώσουν από το μεγάλο φινάλε. Μετά τα νέα που κυκλοφόρησαν, ότι βασικοί ηθοποιοί της σειράς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι τον όγδοο κύκλο, λογικό να υπάρξουν θεωρίες πως, ίσως, παραμείνουν ασφαλείς.

(Προσοχή ενδεχόμενο spoiler σχετικά με γεγονότα της όγδοης σεζόν)

Οι στυλοβάτες της σειράς Πίτερ Ντίνκλατζ (Τύριον Λάννιστερ), Κιτ Χάριγκτον (Τζον Σνόου), Λένα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάννιστερ), Εμίλια Κλαρκ (Νταινέρυς Ταργκάρυεν) και Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Τζέιμι Λάννιστερ), θα πληρωθούν $500,000 το επεισόδιο για την έβδομη και για την όγδοη σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία.

Το HBO δεν έχει διευκρινίσει πόσα επεισόδια θα παραγγείλει για τον ερχόμενο κύκλο, αλλά λέγεται, πως και οι δυο τελευταίοι κύκλοι, θα είναι λιγότερα επεισόδια, από τα συνηθισμένα δέκα. Πιθανολογείται πως η έβδομη σεζόν θα αποτελείται από εφτά επεισόδια και η όγδοη από έξι.

Επίσης, το δίκτυο δήλωσε ότι δεν θα διαπραγματευτεί τα συμβόλαια, αλλά η κίνηση αυτή γίνεται για να εξασφαλίσει το βασικό καστ του Game of Thrones μέχρι το τέλος της σειράς. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι οι πέντε χαρακτήρες θα επιβιώσουν μέχρι τότε, αφού έχει το δικαίωμα να διακόψει το συμβόλαιο σε περίπτωση θανάτου των χαρακτήρων.

Το προηγούμενο συμβόλαιο των Χάριγκτον, Ντίνκλατζ, Κλαρκ, Χίντεϊ και Βαλντάου, επαναδιαπραγματεύτηκε το 2014 πριν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν, φτάνοντας περίπου στα $300,000 το επεισόδιο, με αντάλλαγμα, οι ηθοποιοί να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους για την έβδομη σεζόν.

Τώρα, με παρόμοιο τρόπο, οι αστέρες του Game of Thrones, ανεβάζουν το κασέ τους, υπογράφοντας για δύο ακόμη κύκλους.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024