Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελ Γκίμπσον, Κερτ Ράσελ και Κέιτ Χάντσον ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μελ Γκίμπσον, Κερτ Ράσελ και Κέιτ Χάντσον ενώνουν τις δυνάμεις τους

Νέα σειρά The Barbary Coast

Μαντώ Σιώμου

Είναι η εποχή που όλα τα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου παρελαύνουν στην μικρή οθόνη. Όλο και περισσότεροι αναγνωρισμένοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί στρέφονται προς την τηλεόραση και στελεχώνουν σειρές, με τελευταία το The Barbary Coast.

Ο γνωστός ηθοποιός Μελ Γκίμπσον έχει αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία της δραματικής σειράς, ο οποίος θα συμπρωταγωνιστεί με τους Κερτ Ράσελ και Κέιτ Χάντσον. Το The Barbary Coast είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Χέρμπερτ Άσμπουρι, συγγραφέα του «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης», και αφηγείται την ιστορία της Καλιφόρνια, ακολουθώντας το ρεύμα των χρυσοθηρών του 1849.

Η παραγωγή φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση αφού ο Ράσελ θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τα θετά παιδιά του, Κέιτ και Όλιβερ Χάντσον και τον γιο του Γουάιατ Ράσελ, καθώς και τους Μελ Γκίμπσον, Μπρους Ντάβεϊ και Ρικ Νίζιτα. Η Entertainment One, που υποστηρίζει την The Mark Gordon Co., θα αναλάβει τη διεθνή διανομή της σειράς.

Η σειρά ξεκινάει με τη χρυσοθηρία του 1849, την εποχή με την μεγαλύτερη εισροή χρυσού, που μετέτρεψε την Καλιφόρνια από μια ήρεμη κοινωνία σε ένα από τα πιο άγρια και βίαια μέρη. Κλέφτες, τζογαδόροι, πόρνες, πολιτικοί και άλλα παράσιτα της πόλης αναδύθηκαν, δημιουργώντας μια περιοχή που για περίπου 70 χρόνια ήταν το επίκεντρο της μοχθηρότητας και της εξαχρείωσης. Και ταυτόχρονα, κατείχε περισσότερη λάμψη και ραδιουργία, από οποιαδήποτε άλλη αμαρτωλή περιοχή στην αμερικανική ήπειρο.

Μόνο στο Σαν Φρανσίσκο, υπήρχαν πάνω από 500 μπαρ και 1.000 κρησφύγετα για τυχερά παιχνίδια, ενώ στο διάστημα των 18 μηνών, η πόλη κάηκε ολοσχερώς έξι φορές.

«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την σκανδαλώδη ιστορία πίσω από το Σαν Φρανσίσκο, και το μυθιστόρημα The Barbary Coast, παρουσιάζει μια πλούσια απεικόνιση της περιόδου, όπου η επιτυχία επιτυγχανόταν συχνά, μέσω παράνομων και βάναυσων τρόπων», δήλωσε ο Μαρκ Γκόρντον, επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής της σειράς.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Κερτ και η Κέιτ θα συνεργαστούν μαζί με τον Μελ, του οποίου η έξυπνη σκηνοθεσία θα ζωντανέψει αυτή τη δόλια περίοδο της ιστορίας».

Η Χάντσον και ο Ράσελ, ξαναβρίσκονται στην οθόνη, μετά την πρόσφατη συνεργασία τους στην ταινία Deepwater Horizon (2016), για την καταστροφική πετρελαιοκηλίδα του 2010 στον Κόλπο του Μεξικού, λόγω της έκρηξης στην εξέδρα γεώτρησης της Deepwater Horizon. Ο Γκίμπσον, πρόσφατα σκηνοθέτησε την ταινία Hacksaw Ridge, βασισμένη στην πραγματική ιστορία του ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ντέσμοντ Τ. Ντος., που κυκλοφόρησε από την Lionsgate.

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024