Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες πρεμιέρες ξένων σειρών του καλοκαιριού

Οι καλύτερες πρεμιέρες ξένων σειρών του καλοκαιριού


Μαντώ Σιώμου

Αγωνία, δράμα, μυστήριο, επιστημονική φαντασία και πολλά άλλα συναντά κανείς στο πολυαναμενόμενο ξένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της μικρής οθόνης. Το ψυχαγωγικό καλειδοσκόπιο ξεκίνησε δυναμικά με μερικές από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «True Detective» και «Orange is the New Black», και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με νέες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Humans (AMC)

Το «Humans» είναι μια νέα δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας που λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο αλλά εναλλακτικό μέλλον, όπου κάθε οικογένεια έχει έναν «Synth», έναν υψηλών προδιαγραφών ρομποτικό υπηρέτη, όμοιο με κανονικό άνθρωπο. Όταν μια οικογένεια των προαστίων θα αγοράσει ένα ανακατασκευασμένο Synth, την Anita, θα διαπιστώσουν γρήγορα πως η συμβίωση με μια μηχανή έχει τρομακτικές συνέπειες..
Πρόκειται για την αγγλόφωνη διασκευή της σουηδικής τηλεοπτικής σειράς «Real Humans», του Lars Lundström.

H νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου, στο AMC.

Πρωταγωνιστούν οι Gemma Chan (Secret Diary of a Call Girl), William Hurt (Dark City), Colin Morgan, Katherine Parkinson, Neil Maskell, Will Tudor (Game Of Thrones), Emily Berrington, Jack Derges, Rebecca Front, Sophie Gooding.

Scream (MTV)

Ο Ghostface, oψυχοπαθής δολοφόνος της διάσημης ταινίας Scream, του 1996, επιστρέφει με νέα μάσκα στην μικρή οθόνη.

Η νέα σειρά τρόμου «Scream», η τηλεοπτική μεταφορά της ομότιτλης σειράς ταινιών, προορίζεται για το εφηβικό κοινό και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου στο MTV με νεανικό cast.

Όλα θα ξεκινήσουν από ένα βίντεο στο Youtube, το οποίο γρήγορα θα γίνει viral και σύντομα θα προκαλέσει προβλήματα στους κατοίκους της πόλης Lakewood, ενώ θα λειτουργήσει ως καταλύτης για ένα φόνο που θα φέρει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά από το ταραγμένο παρελθόν της πόλης.

Πρωταγωνιστούν οι Willa Fitzgerald (Gotham), Bex Taylor-Klaus (Arrow), Carlson Young, Bobby Campo και Connor Weil.

Masters of Sex (Showtime)

Η δραματική σειρά «Masters of Sex», που είναι βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με το ιντριγκαδόρικο θέμα της αλλά και την ποιότητά της, και συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της σειράς, να ξεκινά στις 12 Ιουλίου στο Showtime.

Η σειρά ακολουθεί τους πρωτοπόρους της επιστήμης Bill Masters και Virginia Johnson που τάραξαν τα νερά στον ιατρικό κόσμο της δεκαετίας του 1950 με τις έρευνες της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, καταρίπτοντας μύθους και χτίζοντας βάσεις για τη σεξουαλική επανάσταση που ακολούθησε την επόμενη δεκαετία. Ο Bill Masters στην πορεία, εγκαταλείπει την οικογένεια του για να είναι μαζί με την Virginia Johnson ενώ η σχέση τους διατηρεί το ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα.

Η σειρά στηρίζεται στη βιογραφία του Thomas Maier «Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love».

Πρωταγωνιστούν οι Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin FitzGerald, Teddy Sears, και Annaleigh Ashford.

Married (FX)

Η κωμική σειρά «Married» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο FX, στις 16 Ιουλίου με δύο guest εμφανίσεις των Frances Conroy (American Horror Story) και M.C. Gainey (Lost) για μια οικογενειακή επανένωση.

Η σειρά ακολουθεί τον Russ και την Lina Bowman, ένα για πολύ καιρό παντρεμένο ζευγάρι που όταν δεν τσακώνεται για τα χρέη, την ανατροφή των παιδιών και τη φθίνουσα πορεία της σεξουαλικής τους ζωής, υπενθυμίζουν ο ένας στον άλλον ότι η στενή φιλία τους ήταν ο λόγος που τους έφερε κοντά εξαρχής. Σ αντίθεση με τον τρόπο ζωής των δύο στενών τους φίλων τον AJ και την Jess. Ο AJ είναι ένας πλούσιος αλλά ανισόρροπος διαζευγμένος και η Jess είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που προσπαθεί σκληρά να ηρεμήσει αφού παντρεύτηκε με ένα μεγαλύτερο άντρα.

Πρωταγωνιστούν οι Judy Greer, Nat Faxon, Jenny Slate, και Brett Gelman.

Hell on Wheels (AMC)

H πέμπτη και τελευταία σεζόν της δραματικής σειράς «Hell on Wheels», επιστρέφει στις 18 Ιουνίου, στο AMC και θα διερευνήσει τη μάχη μεταξύ Central Pacific και Union Pacific Railroads.

Το Γουέστερν, «Hell on Wheels» αφηγείται την επική ιστορία της μετα-εμφυλιακής Αμερικής, το 1865, εστιάζοντας σε έναν πρώην στρατιώτη των Νοτίων, ο οποίος έχει βάλει ως μοναδικό στόχο της ζωής του να εκδικηθεί τον θάνατο της γυναίκας του, για τον οποίο υπεύθυνοι είναι μια ομάδα Βορείων στρατιωτών. Το ταξίδι του τον πηγαίνει δυτικά, στη Νεμπράσκα και στο «Hell on Wheels», ένα επικίνδυνο και τραχύ μέρος που εξυπηρετεί στην κατασκευή του πρώτου διηπειρωτικού σιδηροδρόμου, ένα μηχανικό κατόρθωμα άνευ προηγουμένου για την εποχή του. Η σειρά καταγράφει την κατασκευή του σιδηροδρόμου, την θεσμοθετημένη απληστία και διαφθορά, την μεταναστευτική εμπειρία και τα δεινά των Αφρο-Αμερικάνων κατά τη διάρκεια της ανασυγκρότησης του κράτους. Το Hell on Wheels παρουσιάζει αυτό το ισχυρό σημείο καμπής στην ιστορία του αμερικάνικου έθνους και πόσο απολίτιστη μπορεί να είναι αυτή η προσπάθεια εκπολιτισμού.

Πρωταγωνιστούν οι Anson Mount, Colm Meaney, Phil Burke, Robin McLeavy, Dohn Norwood, Christopher Heyerdahl, Kasha Kropinski, και Ben Esler.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp (Netflix)

To «Wet Hot American Summer: First Day of Camp», τo τηλεοπτικό πρίκουελ της κωμικής ταινίας του David Wain, «Wet Hot American Summer» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιουλίου, διατηρώντας τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας και συγκεντρώνοντας ένα θεαματικό καστ Αμερικάνων κωμικών. Το promo trailer της σειράς είναι φτιαγμένο σαν παλιά βιντεοκασέτα και εγγυάται ξέφρενη διασκέδαση.

Η ταινία, Wet Hot American Summer εκτυλίσσεται στην κατασκήνωση του Camp Firewood, το 1981, την τελευταία μέρα των κατασκηνωτών και του προσωπικού, που προσπαθούν να κλείσουν τις εκρεμμότητές τους, επαγγελματικές και προσωπικές. Η σειρά μας μεταφέρει μερικές εβδομάδες πιο πριν, στην πρώτη ημέρα της κατασκήνωσης.

Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Banks, Michael Ian Black, Bradley Cooper, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Joe Lo Truglio, Ken Marino, Christopher Meloni, Marguerite Moreau, Zak Orth, Amy Poehler, David Hyde Pierce, Paul Rudd, Molly Shannon, και Michael Showalter.

entertainment.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024