Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Και ο Πάνος Μουζουράκης στη συναυλία αλληλεγγύης του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο

Και ο Πάνος Μουζουράκης στη συναυλία αλληλεγγύης του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο

...

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, ο μεγάλος μας τραγουδοποιός θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, έχοντας στο πλευρό του 12 καλλιτέχνες οι οποίοι θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τη μακρόχρονη πορεία του, αλλά και τρογούδια άλλων δημιουργών (Σουγιούλ, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, κ.ά.). Στη μεγάλη αυτή συναυλία θα έχει δίπλα του τη Μαρία Φαραντούρη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Γιάννη Χαρούλη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ζιώγαλα, τη Βασιλική Καρακώστα, τη Μελίνα Τανάγρη, την Κατερίνα Πολέμη, τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τη Βιολέτα Ίκαρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που ως σκοπό έχει τη συνεισφορά του κοινού σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδία που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί συνθέτουν το σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής θέτοντας ώς στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την ένωση «Μαζί για το παΐδι» για την υποστήριξη των σκοπών της ένωσης, από το AHEPA με τιμητική διάκριση για την κοινωνική δράση ενώ το 2013 απέσπασε το βραβείο «European CSR Award» στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Bραβείων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης».

  • Χρήσιμες πληροφορίες

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.00 μ.μ.

Χρησιμοποιήστε για την είσοδο σας και τις 4 πύλες ελέγχου εισιτηρίων που βρίσκονται αριστερά και δεξιά στην μπροστινή όψη του Σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων αρένας-ορθίων παρακαλούνται να εισέρχονται αποκλειστικά από τις δυο κεντρικές εισόδους έμπροσθεν και για τις κερκίδες παρακαλείσθε να προτιμάτε τις δύο εισόδους στα πλάγια.

Τα ΑμεΑ και ο συνοδός τους θα εισέρχονται με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων (όπου χρειάζεται) αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του Σταδίου προς την αρένα όπου υπάρχει ράμπα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια.

Υπενθυμίζουμε οτι απαγορεύονται στο χώρο του Σταδίου τρόφιμα, ποτά και το κάπνισμα και σας παρακαλούμε να φροντίζετε για την καθαρή διατήρηση του χώρου που αποτελεί αρχαιολογικό μνημείο.

Τρόφιμα σε φυσική μορφή φέρνουν οι θεατές που θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα ταμεία πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήριο προπώλησης δεν φέρνουν τρόφιμα σε φυσική μορφή αφού έχουν κάνει την προσφορά τους ήδη

Η λειτουργία του μετρό και του τραμ παρατείνεται ως τη 01.00 π.μ. προς διευκόλυνση όσων έρθουν στη συναυλία.

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 6 ευρώ συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων
Ταμείο: 8 ευρώ + προσφορά σε τρόφιμα
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία
Από την Δευτέρα 3/7 λειτουργεί ταμείο προπώλησης εισιτηρίων στο Καλλιμάρμαρο. Ώρες: 10.00 – 14.30

entertainment.in.gr

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024