Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μείωση στην τιμή εισόδου για τη συναυλία των Imam Baildi στην Τεχνόπολις

Μείωση στην τιμή εισόδου για τη συναυλία των Imam Baildi στην Τεχνόπολις

Oι Imam Baildi ετοιμάζονται για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, μειώνοντας την τιμή εισόδου, λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, το εισιτήριο για τη συναυλία διαμορφώνεται στα 10 ευρώ. Το δημοφιλές συγκρότημα, που έχει κερδίσει ελληνικό κοινό και ξένο συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα ethnic –και όχι […]

Oι Imam Baildi ετοιμάζονται για τη μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, μειώνοντας την τιμή εισόδου, λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι, το εισιτήριο για τη συναυλία διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Το δημοφιλές συγκρότημα, που έχει κερδίσει ελληνικό κοινό και ξένο συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα ethnic –και όχι μόνο- φεστιβάλ του κόσμου, επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας για μια συναυλία γιορτή, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015.

Στο δίωρο πρόγραμμά τους στο Γκάζι θα μας παρουσιάσουν το υλικό του τρίτου άλμπουμ τους «ΙΙΙ» που συμπληρώνει ένα χρόνο κυκλοφορίας, αλλά και το ανεξάντλητο ρεπερτόριο τους που έχει αγαπήσει το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία των Imam Baildi στην Τεχνόπολις θα ηχογραφηθεί για να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο live άλμπουμ τους.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο in.gr οι Imam Baildi είχαν δηλώσει σχετικά με το επόμενο άλμπουμ τους:

«Είμαστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση. Ήδη έχουμε κάποιες ιδέες για το επόμενο album μας, το οποίο για μας είναι πρωτόγνωρο. Συνήθως μας έπαιρνε πολύ περισσότερο καιρό να εμπνευστούμε κάτι καινούριο μετά την κυκλοφορία ενός δίσκου. Αυτήν τη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου μας album έχουμε ήδη ιδέες, κάποιες από αυτές τις δοκιμάζουμε και στα live και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Επίσης ετοιμάζουμε ένα live δίσκο, και κάποιες συνεργασίες με ξένους καλλιτέχνες. Ακόμη, κάποιες συναυλίες στο εξωτερικό και τα δύο «Viva La Fiesta» για τα οποία έχουμε δουλέψει με πολύ κέφι και περιμένουμε με ανυπομονησία να τα παρουσιάσουμε. Και, τέλος, ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο project που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε ακόμα».

Τη συναυλία θα ανοίξει η Κατερίνα Πολέμη.

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρα έναρξης στις 21.00

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024