Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη ξυπνά» ανακοινώνει παγκόσμια πρεμιέρα

Ο «Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη ξυπνά» ανακοινώνει παγκόσμια πρεμιέρα

Μαρία Πετροπούλου Πρώτη προβολή για τον Πόλεμο των Άστρων: Η Δύναμη ξυπνά στις 14 Δεκεμβρίου, στο Λος Άντζελες, ανακοινώνει η Ντίσνεϊ. Η επική ταινία του Τζέφρι Τζέικομπ Άμπραμς είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο αναμενόμενη της χρονιάς. Μετά το Λος Άντζελες, η ταινία θα προβληθεί στη Γαλλία και στο Λονδίνο, κάνοντας έτσι την αρχή για επόμενες […]

Μαρία Πετροπούλου

Πρώτη προβολή για τον Πόλεμο των Άστρων: Η Δύναμη ξυπνά στις 14 Δεκεμβρίου, στο Λος Άντζελες, ανακοινώνει η Ντίσνεϊ. Η επική ταινία του Τζέφρι Τζέικομπ Άμπραμς είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο αναμενόμενη της χρονιάς.

Μετά το Λος Άντζελες, η ταινία θα προβληθεί στη Γαλλία και στο Λονδίνο, κάνοντας έτσι την αρχή για επόμενες πρεμιέρες ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Ντίσνεϊ θα προβάλλει την ταινία πριν την «μεγάλη νύχτα» μόνο σε επιλεγμένους δημοσιογράφους, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει την υπόθεση της ταινίας από πιθανές διαρροές.

Η Paramount Pictures συνηθίζει να προβάλλει τα τρέιλερ ταινιών του Άμπραμς με συγκεκριμένο τρόπο. Συγκεκριμένα, αυτά είναι γνωστά για τους υπαινιγμούς τους και για τα «σημάδια» που δείχνουν στο κοινό και όχι για την περίληψη της υπόθεσης.

Παρά την ολοένα και πιο κοντινή ημερομηνία της πρεμιέρας του Πόλεμου των Άστρων, η Ντίσνεϊ δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην «αποκάλυψη» νέου τρέιλερ, από αυτό που είχε προβληθεί τον Ιούλιο, στο πλαίσιο του Comic-Con στο Σαν Ντιέγο, την εκδήλωση που «γιορτάζει» τη συνεισφορά των κόμικς στην τέχνη και στον πολιτισμό. Φημολογείται, ωστόσο, ότι νέο τρέιλερ θα κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο.

Οι αρχικοί πρωταγωνιστές του Πόλεμου των Άστρων, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άντονι Ντάνιελς και Πίτερ Μέιχιου, θα εμφανιστούν στο νέο φιλμ και αναμένεται να παρευρεθούν στην πρεμιέρα, μαζί με τους νέους πρωταγωνιστές, ανάμεσα στους οποίους οι Τζον Μπογιέγκα, Ντέισι Ρίντλεϊ, Όσκαρ Ισαάκ και Λουπίτα Νιόγκο.

Η τελευταία ταινία Star Wars, Η Εκδίκηση των Σιθ, έκανε επίσης πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Ο νέος Πόλεμος των Άστρων θα προβληθεί στην Γαλλία στις 16 Δεκεμβρίου, στην Αγγλία στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου και αναμένεται να αποτελέσει την πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024