Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mπείτε στην κλήρωση και κερδίστε πακέτα δώρων Minions

Mπείτε στην κλήρωση και κερδίστε πακέτα δώρων Minions

Minions: Πολυάριθμα μικροσκοπικά, πιστά, κίτρινα πλασματάκια που λατρεύουν τις σκανδαλιές σχεδόν όσο και τις μπανάνες! Αφαιρούνται πολύ συχνά και είναι απρόβλεπτα, περίεργα, υπερβολικά γλυκά και εξαιρετικά ανταγωνιστικά μεταξύ τους, πράγμα που συχνά οδηγεί σε ξαφνικούς σφαλιαρο-πολέμους, αλλά αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να πειράξει κάποιο από αυτά, γίνονται τρομακτικά προστατευτικά. Και τώρα που σας δώσαμε τον […]

Minions: Πολυάριθμα μικροσκοπικά, πιστά, κίτρινα πλασματάκια που λατρεύουν τις σκανδαλιές σχεδόν όσο και τις μπανάνες! Αφαιρούνται πολύ συχνά και είναι απρόβλεπτα, περίεργα, υπερβολικά γλυκά και εξαιρετικά ανταγωνιστικά μεταξύ τους, πράγμα που συχνά οδηγεί σε ξαφνικούς σφαλιαρο-πολέμους, αλλά αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να πειράξει κάποιο από αυτά, γίνονται τρομακτικά προστατευτικά.

Και τώρα που σας δώσαμε τον ορισμό, μπορούμε ομολογουμένως να παραδεχτούμε πως τα μικρά αυτά κίτρινα πλασματάκια που δηλώνουν συνεχώς την παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos, αστείες ατάκες στα social media, video games ή τις δυο προηγούμενες κινηματογραφικές ταινίες όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me), έχουν μπει για τα καλά στις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Ενώ λοιπόν τα Minions ετοιμάζονται να κάνουν την επανεμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη και αυτήν τη φορά με μια ολότελα δική τους animation ταινία όπου, ό,τι πιο εξωφρενικό υπάρχει, θα τους συμβεί, το in.gr σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε από ένα μοναδικό πακέτο με δωράκια… Minions!

Συγκεκριμένα οι φίλοι των Minions θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο κλήρωση και να κερδίσουν:

Από 1 Τσάντα Minions (για ψώνια) γεμάτη με:

  • 1 μαγνητάκι Minion
  • 1 3D μαγνητάκι Minion
  • 1 μικρό stress Minion
  • 1 μεγάλο stress Minion
  • 1 clip key Minions
  • 1 inflatable σετ για μπόουλινγκ Minion
  • 1 μπάλα θαλάσσης Minion
  • 1 activity set ή 1 stationary set Minions

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε δώρα ΜΙΝΙΟΝS. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.


Σύνοψη
Στη νέα ταινία MINIONS θα απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Σεπτεμβρίου και σε 3D

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της UIP Greece, Γαμβέττα 4, 3ος όροφος, Ομόνοια (καθημερινά 11.00-15.00).
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 28/9/2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024