Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Athens Flying Week 2017: Απογείωση από την Τανάγρα για δεύτερη χρονιά

Athens Flying Week 2017: Απογείωση από την Τανάγρα για δεύτερη χρονιά

...

H μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, Athens Flying Week (AFW), απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017, το airshow που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει άνω των 200.000 πιστών θαυμαστών από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του show μεταφέρεται σε πιο φιλικό σημείο του αεροδρομίου της Τανάγρας από πέρσι, με στόχο την μεγιστοποίηση της απόλαυσης των πτητικών δραστηριοτήτων και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας για τους θεατές. Το parking θα βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο των θεατών.

Ακόμα, θα υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης για το κοινό, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν και πτήσεις μικρών drones.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση απο τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές, τις Αερολέσχες και την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ).

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί επι πλέον χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός και ασφαλής μας παιδότοπος για μικρούς μας επισκέπτες.

Οι θεατές θα ζήσουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τους αεροσκαφών τζετ από απόσταση αναπνοής, θα θαυμάσουν όλα τα αεροσκάφη της μεγάλης στατικής έκθεσης και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης ακροβάτες αεροπόρους, αλλά και με εκείνους των μαχητικών τζετ, σε εναέριες χορογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Μερικές από τις επιβεβαιομένες συμμετοχές του φετινού airshow είναι: οι RAF Red Arrows της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Johan Gustafsson, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Luca Bertossioο οποίος μεταξύ άλλων ετοιμάζει μια νυχτερινή επίδειξη για το κοινό, η πολωνική πολεμική αεροπορία, καθώς και η βελγική και γερμανική πολεμική αεροπορία, κ.ά.

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024