Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις νέες αφίξεις στο νυχτερινό «χάρτη»

Τρεις νέες αφίξεις στο νυχτερινό «χάρτη»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Από την Κηφισιά μέχρι το Πόρτο Ράφτη και από πάρτι σε πάρτι. Αντίθετα στο ρεύμα που θέλει μαγαζιά να βάζουν «λουκέτο», τρεις νέες αφίξεις έρχονται να αποδείξουν ότι η φαντασία και οι πρωτοβουλίες όρια δεν κοιτούν στη νυχτερινή ζωή. Τρία μπαρ – club φέρνουν νέες μόδες με στιλ, άποψη, χορό και πολύ κέφι. […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Από την Κηφισιά μέχρι το Πόρτο Ράφτη και από πάρτι σε πάρτι. Αντίθετα στο ρεύμα που θέλει μαγαζιά να βάζουν «λουκέτο», τρεις νέες αφίξεις έρχονται να αποδείξουν ότι η φαντασία και οι πρωτοβουλίες όρια δεν κοιτούν στη νυχτερινή ζωή. Τρία μπαρ – club φέρνουν νέες μόδες με στιλ, άποψη, χορό και πολύ κέφι.

Καλοκαιρινό μπαρ με κοκτέιλ και φαγητό, το «White Garden» (Εντός Αττικού Άλσους) ανοίγει από τις 20:00 και μετά. Πρόκειται για ένα μέρος με πέτρα και γκαζόν που βρίσκεται σε πλαγιά του Αττικού Άλσους.

Τα έπιπλά του μίνιμαλ, με τα φωτιστικά αλλά και τη χαλαρή και δροσερή ατμόσφαιρα να δίνουν την αίσθηση εκείνη του εξωτικού νησιού.

Με lounge χαρακτήρα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, η μουσική ποικίλει, ενώ διοργανώνονται διάφορα events στα οποία επιχειρείται «πάντρεμα» ήχων.

Η «μαγεία» του δρόμου

Νέο μπαρ στην Κηφισιά έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή φήμη του open air και street όσον αφορά στο στιλ της διασκέδασης.

Σε πολύ κεντρικό σημείο, στην Κασσαβέτη, άνοιξε πριν από ένα, περίπου, μήνα το «Tricks» (Κασσαβέτη 3, Κηφισιά). Τα φωτιστικά, αλλά και εικόνες στους τοίχους από προτζέκτορα εκπέμπουν τον αέρα του club ανεβάζοντας τη διάθεση και θυμίζοντας έντονες και νοσταλγικές βραδιές νησιού.

Τα κοκτέιλ πρωτοστατούν στο καλοκαιρινό αυτό κέντρο που ανοίγει τις πύλες του στις 21:00. Μαζί με τα ευφάνταστα κοκτέιλ, τα πάρτι ανεβάζουν τους ρυθμούς, με τα ελληνικά κομμάτια να πρωταγωνιστούν τις Κυριακές. Την Τετάρτη, δε, το μπαρ χορεύει στους ρυθμούς της dance σκηνής.

«Υγρή διασκέδαση»

Το «Wet Night Club» (Αγίας Μαρίνας 52), με τη σειρά του, «ήρθε» στο πρώην «Supper», και αποτελεί mainstream καλοκαιρινό πόλο έλξης στο Πόρτο Ράφτη. Εκτός από resident DJs, φιλοξενεί ποικίλα events, ελληνικές βραδιές , και αναμειγνύει το ελληνικό με το ξένο ρεπερτόριο.

Γνωστοί έλληνες ερμηνευτές παρήλασαν και αναμένεται να παρελάσουν από τη σκηνή του «Wet», με τη βραδιά των εγκαινίων στις 20 Ιουνίου να έχει ανοίξει ο Γιώργος Γιαννιάς.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024