Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τους Maneskin που... προκάλεσαν ντελίριο στη Eurovision πριν από δύο χρόνια; Αγνώριστος σήμερα ο γόης Damiano

Θυμάστε τους Maneskin που… προκάλεσαν ντελίριο στη Eurovision πριν από δύο χρόνια; Αγνώριστος σήμερα ο γόης Damiano

Δείτε τον!

Oι Maneskin ήρθαν σαν σίφουνας το 2021 και μετά από μία διακοπή ενός χρόνου στη Eurovision, λόγω γενικών lockdown σε όλη την Ευρώπη, κατάφεραν να κερδίσουν τον μουσικό διαγωνισμό κατακτώντας τις καρδιές των φανς σχεδόν όλης την ηπείρου, με τον σκληρό ροκ ήχο τους και τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους.

Το συγκρότημα από την Ιταλία κέρδισε πανηγυρίζοντας έξαλλα και μεγάλο ποσοστό, ίσως το μεγαλύτερο, της επιτυχίας τους οφείλεται στον frontman της μπάντας, τον Ιταλό γόη Damiano David.

Με τη φωνή του αλλά και με το look του, ο μελαχρινός Ιταλός τραγουδιστής έγινε ο αγαπημένος όλων των γυναικών τηλεθεατριών και δεν έχασε καθόλου σε κύρος ακόμα και όταν μπλέχτηκε, άθελά του, στο σκάνδαλο της βραδιάς του τελικού, όταν σε κάποια φάση της βαθμολόγησης το πλάνο τον έδειξε να σκύβει μπροστά από το τραπέζι και να μοιάζει ότι ρουφάει κάτι με τη μύτη του.

Μετά από δύο χρόνια σχεδόν, ο νεαρός ροκάς με τα δερμάτινα, τα τατουάζ και το έντονο make up αποφάσισε να αλλάξει το κοντό του καρέ μελαχρινό μαλλί και να ξυρίσει τα μαλλιά του, βάφοντάς τα μάλιστα ξανθά.

Το νέο του look έχει εντυπωσιάσει τους εκατομμύρια ακόλουθούς του και συνοδεύει τη μεγάλη επιτυχία που ακολουθεί τους Måneskin τα τελευταία δύο χρόνια.

Δείτε τον!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024