Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλέξης Γεωργούλης, η συγγραφή και η προφητική σειρά όπου βιάζουν την κοπέλα του

Ο Αλέξης Γεωργούλης, η συγγραφή και η προφητική σειρά όπου βιάζουν την κοπέλα του

Όταν ο Αλέξης Γεωργούλης έγραφε το σενάριο για σειρά όπου βιάζουν την κοπέλα του που είναι δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

Μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό, ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Πού να φανταστεί πίσω στο 2005 την τραγική ειρωνεία όταν έγραφε το σενάριο και πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Κινούμενη άμμος» του Alpha. Βάσει σεναρίου, βίαζαν την κοπέλα του στη σειρά που ήταν δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

Η τηλεοπτική σειρά «Κινούμενη Άμμος» προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τη σεζόν 2005-2006 και ο Αλέξης Γεωργούλης υπέγραφε το σενάριο μαζί με τη Σόνια Μηλιώνη.

Η πλοκή της σειράς του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Γιώργος (Αλέξης Γεωργούλης) είναι επιτυχημένος αθλητικογράφος και sportscaster. Παρόλο το δυναμισμό του είναι πολύ τρυφερός και έχει μεγάλη αδυναμία στις τρεις γυναίκες της ζωής του. Τη μητέρα του (Νένα Μεντή), την αδελφή του (Πέγκυ Τρικαλιώτη) και την Άννα (Ιωάννα Παππά), τον εφηβικό του έρωτα.

Είναι πολλά χρόνια μαζί, όμως συναντιούνται σπάνια γιατί η Άννα σπούδασε και εργάζεται στο εξωτερικό. Όταν εκείνη επιστρέφει, της κάνει πρόταση γάμου και απογοητεύεται όταν του ανακοινώνει την απόφασή της να ξαναφύγει και να εργαστεί μόνιμα στις Βρυξέλλες.

Βαθιά πληγωμένος χωρίζει μαζί της και τα φτιάχνει με μια εντυπωσιακή συνάδελφό του. Η μητέρα της Άννας, που θέλει η κόρη της να αφοσιωθεί στην καριέρα της και η αδελφή του Γιώργου, που του έχει μεγάλη αδυναμία, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη ξαναβρεθεί το ζευγάρι.

Την ανατροπή στην ιστορία θα φέρει μια αιφνίδια σοβαρή ασθένεια από την οποία προσβάλλεται ο Γιώργος. Τότε θα συνειδητοποιήσει τα πραγματικά αισθήματα αλλά και τα κίνητρα της αγάπης των ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Θα νοιώσει που υπάρχει σκοπιμότητα και που του προσφέρεται άδολη αγάπη και η συμπεριφορά του θα φέρει τη μεγάλη έκπληξη.

Η επίμαχη σκηνή βιασμού μετά το 33:50

Αλέξης Γεωργούλης: Η εξομολόγηση για τη συγγραφή

«Η συγγραφή ξεκίνησε από το σίριαλ «Κινούμενη άμμος». Μέχρι τότε έγραφα μόνο για μένα, έτσι όπως παίζω και την κιθάρα μου αποκλειστικά για μένα. Από την «Κινούμενη άμμο» και μετά άρχισε να με ενδιαφέρει το πώς μια αρχική ιδέα μετασχηματίζεται και παντρεύεται με άλλα στοιχεία», σημείωνε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στην κιθάρα μάλιστα οφείλεται ότι γράφω. Όταν γυρνούσα στο σπίτι δεν μπορούσα να παίξω κιθάρα για να μην ενοχλώ. Έτσι άρχισα να γράφω ως εκτόνωση», υπογράμμιζε.

«Όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχαν κάποιο ενδιαφέρον αυτά τα κείμενα. Δεν θέλω να περάσω μηνύματα, δεν θέλω να διδάξω τον κόσμο. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη γνώση και την αλήθεια. Δεν θεωρώ ότι είναι καθολική. Δεν θέλω να πείσω κανέναν», είχε αναφέρει παλαιότερα ο Αλέξης Γεωργούλης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024