Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Η γνωριμία με τον Ίαν Στρατή, ο ερχομός της κόρη της και ο ρόλος της ως μητέρα

Μαίρη Συνατσάκη: Η γνωριμία με τον Ίαν Στρατή, ο ερχομός της κόρη της και ο ρόλος της ως μητέρα

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στο «Χαμογέλα και Πάλι»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (9/4) η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και στην παρέα της για την γνωριμία της με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, τη γέννηση της κόρης της και τις μεγάλες αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της αφού έγινε μητέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το μωρό, είμαι χαρούμενα τρομοκρατημένη, με την αγωνία μόνιμα αν όλα είναι καλά», είπε αρχικά για την περίοδο που διανύει.

Σχετικά με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δήλωσε: «Αισθανόμουν σαν να είχα μία έξτρα προστασία για το μωρό, αισθανόμουν πραγματικά μία έξτρα καλή ενέργεια για το παιδί».

Μάλιστα, ανέφερε ότι το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολο και με ζαλάδες.

«Είναι γεννημένος μπαμπάς»

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στον πατέρα του παιδιού της,  Ίαν Στρατή.

«Υπάρχει ένα tweet, από τα πρώτα που έχω κάνει το 2015 ή το 2016 και νομίζω στον τελικό του X-Factor είχα γράψει ” Ντάξει Ίαν”. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που ήταν τόσο αντι-τηλεοπτικός, αλλά πάρα πολύ ταλαντούχος».

Επίσης, περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν: «Γνωριστήκαμε στο Hair, όταν μου είπαν να συμμετέχω μου είπαν και το όνομα του Ίαν και είπα ‘σοβαρή δουλειά φαίνεται να είναι για να έχουν πάρει και τον Ίαν’, κι έτσι γνωριστήκαμε στ’ αλήθεια το 2018. Μου άρεσε που τον ήξερα πιο πριν, τον είδα να μεγαλώνει και να ωριμάζει. Είναι αλήθεια ότι ήρθε μαζί του αυτή η σκέψη του παιδιού, είναι γεννημένος μπαμπάς».

Για την νέα καθημερινότητα που έχει η ζωή του ζευγαριού μετά την απόκτηση του μωρού, εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ ήρεμα και ήπια. Είναι ένα πολύ συνεργάσιμο μωρό. Μοιραζόμαστε πολλά πράγματα. Περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας, το φοβόμουν πολύ αυτό το κομμάτι».

Σε ερώτηση πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ως μητέρα, απάντησε: «Υπάρχουν στιγμές που σκουντάω το μωρό μου την νύχτα για να δω αν κουνάει χεράκι».

Η μικρή θα πάρει το όνομα Ολίβια και η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πώς προέκυψε. «Είχαμε κάνει ένα baby shower έξι ή επτά άνθρωποι  που ήμασταν όλοι κι όλοι. Είδαμε εμείς οι επτά άνθρωποι γύρω στα 400 ονόματα στο google και η φίλη Γωγώ πέταξε το Ολίβια κι εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε συζητήσει πόσο μας αρέσει το ‘Λιβ Τάιλερ’», αποκάλυψε.

Καταλήγοντας, εξήγησε πώς καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα στην πολυποίκιλη και απαιτητική της καθημερινότητα.

«Έχω το μωρό μου παντού μαζί. Δεν είναι τόσο εύκολο. Όπου μπορεί έρχεται κι ο Ίαν, κι όπου δεν μπορεί έρχεται η αδελφή μου. Θα ήταν ευχής έργο οι εταιρίες να επιτρέπουν στις μαμάδες να έχουν μαζί τα παιδιά τους», υπογράμμισε.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024