Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη - Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη – Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ποιον έδωσε για νικητή;

Ακόμη ένας παίκτης αποχώρησε από το Survivor All Star. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/3), οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου,  η Ελένη Χαμπέρη, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ενώ λίγες ημέρες πριν αποβλήθηκαν ο Γιώργος Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, επειδή ο πρώτος επικοινωνούσε με Ελλάδα και ο δεύτερος είχε βρει τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, αφού έδωσε τον λόγο στους παίκτες να μοιραστούν τα συναισθήματά τους πήρε στα χέρια τα αποτελέσματα και ανακοίνωσε το όνομα που θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Η παίκτρια που είχε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, με δάκρυα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ενώ έμοιαζε απαρηγόρητη η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στη συνέχεια πρόδωσε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη και χαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού.

Δείτε την αποχώρτησή της

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024