Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή “Αϊβαλιώτικα” στο Βόλο. Ο 69χρονος ήταν πατέρα τριών παιδιών και κάτοικος της περιοχής.
Είχε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο άτυχος 69χρονος τραυματίστηκε όταν ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 70 ετών, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο ίδιος.
Ο 69χρονος υπέστη σοβαρά κατάγματα στον θώρακα και την κνήμη, όπως και βλάβες στους πνεύμονες.
Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος άνδρας δεν άντεξε και κατέληξε στις 2:30 περίπου το μεσημέρι.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.