Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι θα εισβάλουν στη Γη... σήμερα!

«Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι θα εισβάλουν στη Γη… σήμερα!

Ούτε ένα κομμωτήριο δεν θα προλάβουμε να πάμε...

Σε μία από τις πιο διαδεδομένες τάσεις στο TikTok έχουν εξελιχθεί οι «χρονοταξιδιώτες». Πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον και κάνουν βαρυσήμαντες προβλέψεις για το (συνήθως ζοφερό) μέλλον της ανθρωπότητας.

Συχνά αυτές οι προβλέψεις είναι «σκοτεινές», συμπεριλαμβανομένων και αυτών για έναρξη πολέμων, πρόσκρουση αστεροειδών στον πλανήτη μας και άλλα κακά της μοίρας μας. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η τελευταία πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς, όπως αναφέρει, επίκειται εισβολή εξωγήινων στη Γη… σήμερα!

Ο TikToker που κάνει την πρόβλεψη, ονόματι Eno Alaric, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @theradiantimetraveller, ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671. Ο λογαριασμός του έχει περισσότερους από 350.000 followers και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όπου και έγραψε: «Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ο κόσμος σύντομα θα τελειώσει».

Συνεχίζει: «Ένα πολύ εχθρικό εξωγήινο είδος έρχεται να πάρει πίσω τη Γη, δεν θα κερδίσουμε. Ένας άλλος εξωγήινος, του οποίου ο κόσμος καταστράφηκε από τους εχθρούς, θα σώσει κάποιους από εμάς. Στις 23 Μαρτίου 2023, περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη».

Διευκρινίζοντας την εν λόγω «προφητεία», αναφέρει στη συνέχεια ότι η Γη δεν τελειώνει στις 23 Μαρτίου. Απλά το είδος «The Champion» θα φέρει ανθρώπους σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Δείτε το βίντεο

«Γλέντι» στα social media

Όπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο έγινε δεκτό με εκατοντάδες σχόλια, στη συντριπτική τους πλειονότητα… σαρκαστικά. Ένας έγραψε: «Αυτή την Πέμπτη; Φτιάχνω το χειρόφρενο μου, θα γίνει η εισβολή πριν πληρώσω ή μετά;».

«Απόδειξε το. Πες μου ποιοι είναι οι αριθμοί της λοταρίας στο PowerBar αυτήν την εβδομάδα», πρόσθεσε ένας άλλος. Ένας τρίτος έγραψε: «Κι εγώ είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο και ήρθα να σας πω ότι την 1η Ιανουαρίου είναι η Πρωτοχρονιά…»

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024