Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: «Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα @ρχ!δ!α από τους άνδρες»

MasterChef: «Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα @ρχ!δ!α από τους άνδρες»

Τι συνέβη;

Απέναντι από τους τρεις κριτές του MasterChef βρέθηκαν η μπλε, η κόκκινη και η πράσινη ομάδα προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Και σε αυτή την διαδικασία, ωστόσο, δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef και ιδίως της μπλε ομάδας όπου και αρχηγός ήταν ο Παύλος Λούλης. Σε αυτό συνέβαλε η νίκη της πράσινης ομάδας η οποία και έστειλε στον… τάκο τα μέλη των δύο άλλων ομάδων.

«Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα @ρχ!δ!α από τους άνδρες»

Έτσι, η Γιώτα Λιοσπερίτη δεν δίστασε να «χτυπήσει» λεκτικά τον συμπαίκτη και αρχηγό της για το γεγονός πως την έβγαλε απευθείας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Την ίδια ώρα, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, η Σέβα Λογοθέτη έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον εαυτό του.

Στη συνέχεια, λοιπόν, η Γιώτα Λιοσπερίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός»

«Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια» πρόσθεσε η παίκτρια του MasterChef μιλώντας στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024