Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη: Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό της

Μαρίνα Πατούλη: Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό της

Ποιος είναι;

Η Μαρίνα Πατούλη έχει δημοσιοποιήσει εδώ και καιρό επίσημα την υποψηφιότητά της στον Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης, διεκδικώντας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τη θέση της δημάρχου, όπου μάλιστα θα βρει απέναντί της τον ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μάλιστα αποκάλυψε πως και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα βρίσκεται στο πλευρό της ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό της.

Υποψήφιος με την Μαρίνα Πατούλη ο Λάμπης Λιβιεράτος

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία τους σε πολιτικό επίπεδο;

«Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου» αποκαλύπτει η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Alpha.

«Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη

 «Έμαθα προς έκπληξή μου ότι…»

Προ ημερών, η Μαρίνα Πατούλη είχε αναφερθεί στην απόφαση του Γρηγόρη Λέων να βάλει και εκείνος υποψηφιότητα στον ίδιο Δήμο με εκείνη.

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω» συμπλήρωσε.

«Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024