Στέλιος Ρόκκος: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του για την περιπέτεια υγείας του
Δείτε όσα είπε η Λελέ Γκόφα
Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε χθες στην Λήμνο, στο νησί όπου ζει.
Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή, προκειμένου να μεταφέρει για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.
«Περάσαμε μια περιπέτεια»
«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει» είπε αρχικά η Λελέ Γκόφα.
«Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» συμπλήρωσε.
Δείτε όσα είπε
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.
Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.
Τοπικά μέσα της Λήμνου αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με τους γιατρούς να παρατηρούν τα συμπτώματα εμφράγματος και να ζητούν την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.
- ΕΛΑΣ: Οι πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία υπενθυμίζουν ότι η κλιματική κρίση αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή πρόκληση
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442