Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Σφάζει το Νίκο Μουτσινά - «Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης που... δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια»

Γιώργος Λιάγκας: Σφάζει το Νίκο Μουτσινά – «Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης που… δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια»

«Ε, μα! Τόσα χρόνια πια. Δεν αντέχω»

Η αντίδραση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι έπαιξαν σε όλες τις εκπομπές και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, έκανε ένα… δώρο στον Νίκο Μουτσινάς, «σφάζοντάς» τον με το βαμβάκι…

«Καλώς ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Έτσι γίνεται το lifestyle κι επειδή έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου πάρα πολλές φορές και καμιά φορά μου τη λένε κιόλας… όταν υπάρχει θέμα αν θα μείνει ή δεν θα μείνει του χρόνου, να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος; Αν δεν μας αρέσει η ερώτηση βρε Νίκο μου, την θεωρούμε κακή» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Επειδή είσαι stand up comedian και ηθοποιός, ακόμα και την κακιούλα που είπες «χαζά είστε, κοπέλα άτιμη» που τσαντίστηκες, δεν στο πιστώνουν και καλά κάνουν γιατί τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ. Σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ασυλία και καλά κάνει. Στον Νίκο Μουτσινά υπάρχει ασυλία επειδή ο άνθρωπος κάνει κωμωδία και του τα συγχωρούμε όλα. Καλά κάνουμε, αλλά θα πρέπει να τα συγχωρούμε και στους άλλους» συμπλήρωσε.

«Δηλαδή, ο Νίκος τσαντίστηκε. Να αποφασίσουμε όλοι ότι δεν θα γίνονται ούτε σε εμάς αυτές οι ερωτήσεις. Όταν έχει πάει ο συνάδελφος εκεί και τον έχει αδειάσει τόσες φορές ο Τριαντάφυλλος, προφανώς και θα τον ρωτήσει ποια είναι η γνώμη σου για τον Τριαντάφυλλο» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Ρε Νίκο, με αγάπη και χρόνια πολλά και πάλι, όταν φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα, εγώ αντιδρώ κάπως. Εσύ μετά, γιατί την αντίδρασή μου αυτή την κόβεις, την ράβεις και την βάζεις στην εκπομπή σου και κάνεις πλάκα; Καλά κάνεις, γιατί είναι η εκπομπή σου αυτή. Καλημέρα στα παιδιά να πούμε. Ε, μα! Τόσα χρόνια πια. Δεν αντέχω, θα γράψω ένα βιβλίο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024