Το νέο φαινόμενο των 100 μέτρων: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ… περπατώντας στα τελευταία μέτρα
Ο Λετσίλε Τομπόνε έκανε όλον τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του βλέποντάς τον να πραγματοποιεί ρεκόρ στα εκατό μέτρα… περπατώντας
Ο Λετσίλε Τομπόνε έχει αποδείξει πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του στίβου, μα το καινούριο του κατόρθωμα είναι εξωπραγματικό.
Ο 19χρονος σπρίντερ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 20, όμως δεν είναι μόνο αυτό το επίτευγμά του.
Ο αθλητής από την Μποτσουάνα πραγματοποίησε επίδοση 9.91 καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 9.94 που είχε ο ίδιος σημειώσει πριν από λίγες μέρες στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Όρεγκον.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο 19χρονος κατάφερε να σημειώσει αυτήν την επίδοση με… περπάτημα στα τελευταία τριάντα μέτρα.
Μάλιστα, είχε γυρίσει και μίλαγε στο συναθλητή του από την Τζαμάικα Ενκρουμί, που βρισκόταν λίγο πιο πίσω του.
Πολύς είναι ο κόσμος που αναρωτιέται τι χρόνο θα σημείωνε αν ολοκλήρωνε τη διαδρομή στο ρυθμό με τον οποίον είχε ξεκινήσει.
9️⃣.9️⃣1️⃣ ?
World U20 record ✔️
World U20 champion ✔️
Cruising through the line ✔️@LetsileTebogo2 ?? is the future #WorldAthleticsU20 pic.twitter.com/lRniU1oAYJ— World Athletics (@WorldAthletics) August 2, 2022
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442