Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Ξυλά - Με το #metoo θα καθαρίσει το τοπίο - Θαυμάζω τα θύματα που μίλησαν

Φαίη Ξυλά – Με το #metoo θα καθαρίσει το τοπίο – Θαυμάζω τα θύματα που μίλησαν

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα, το οποίο θεωρεί πως μόνο για καλό έχει συμβεί.

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (22/11) η Φαίη Ξυλά, η οποία μίλησε για όλα. Η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της και αναφέρθηκε στο #metoo.

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, έχω αμερικανικό διαβατήριο. Δέχτηκα πολλές προτάσεις γάμου, για να πάρουν την υπηκοότητα» είπε με χιούμορ.

Αναφερόμενη στα σχέδιά της και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή της, παραδέχτηκε: «Είμαι από τους ανθρώπους που περιμένουν να τους έρθει κάτι, δεν το κυνηγάνε. Δεν κυνήγησα ποτέ κάποια σχέση μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάτι, θα ξενέρωνα. Θέλω να συμβαίνουν τα πράγματα, όχι να τα παλεύω και να τα προσπαθώ».

Οι σπουδές στο Λονδίνο, που δεν έγιναν ποτέ

«Πήγα στο Λονδίνο για να σπουδάσω ναυτιλιακά, αλλά πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα σπουδάσω στο θέατρο» είπε η ίδια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν πήγε ποτέ να γραφτεί στη σχολή και έμεινε εκεί έξι μήνες, όμως έκανε πολλά ταξίδια, κυρίως σε Ισπανία και Ιταλία.

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Όταν τελείωσαν τα «Μυστικά της Εδέμ» επειδή δούλευα 3 χρόνια χωρίς ρεπό, έκανα ένα τρίμηνο ταξίδι με τον πρώην σύζυγό μου (Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο)», σημείωσε.

Ο έρωτας για τη Νέα Υόρκη

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αγαπημένη της πόλη είναι η Νέα Υόρκη. «Μου αρέσει να ζω στο κέντρο, γίνεται πιο εύκολη η ζωή μου. Είναι όλα κοντά. Το θέατρο είναι δίπλα, μπορείς να πας ακόμα και με την παντόφλα», σημείωσε.

Για το ελληνικό #metoo θεωρεί πως μόνο για καλό έχει συμβεί και τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

«Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό σε όλα τα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι κάποιοι θα κωλώσουν.

Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα.

Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει.

Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί Θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά», κατέληξε.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024