Βασίλισσα Ελισάβετ – Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο
Η 95χρονη μονάρχης χρειάζεται ξεκούραση για μερικές ημέρες. Τι αναφέρουν πηγές από το Παλάτι
Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στο Νησί η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η 95χρονη την Τετάρτη (20/10) ακύρωσε μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και πέρασε το βράδυ σε νοσοκομείο.
Πλέον, «έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται στο κάστρο του Γουίνδσορ με καλή διάθεση», σημειώνουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Συγκεκριμένα, εισήχθη στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «King Edward VII» στο κεντρικό Λονδίνο. Η διαμονή της έγινε για πρακτικούς λόγους και δεν σχετίζεται με τον κοροναϊό.
Βρίσκεται στον θρόνο εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες
«Μετά από ιατρικές συμβουλές για να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, η Βασίλισσα παρευρέθηκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα για κάποιες προκαταρκτικές έρευνες, επιστρέφοντας στο Κάστρο Γουίνδσορ σήμερα το μεσημέρι (21/10)», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού αργά την Πέμπτη.
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η Βασίλισσα εθεάθη για πρώτη φορά να χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι δημοσίως.
Η μονάρχης βρίσκεται στον θρόνο εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες. Όταν στέφθηκε βασίλισσα, στις 6 Φεβρουαρίου 1952, έπειτα από τον θάνατο του πατέρα της, ήταν 25 ετών.
Μόλις αυτή την εβδομάδα η Ελισάβετ απέρριψε την πρόταση ενός περιοδικού να της απονείμει τον τίτλο του «Ηλικιωμένου της Χρονιάς» λέγοντας ότι νιώθει πολύ νέα.
The Queen was admitted to the hospital Wednesday afternoon for “some preliminary investigations.”
She was released today and returned to Windsor Castle by lunchtime.
The Queen remains in good spirits.
— Gert’s Royals (@Gertsroyals) October 21, 2021
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442