Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδάκης για Τσίπρα: Ας κάνει όσα πανηγύρια θέλει, θα είναι εις βάρος του

Χατζηδάκης για Τσίπρα: Ας κάνει όσα πανηγύρια θέλει, θα είναι εις βάρος του

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως πανηγυρίζει για την έξοδο από το πρόγραμμα την ώρα που έχει δεσμευτεί με σκληρά μέτρα για πολλά ακόμα χρόνια άσκησε ο Κωστής Χατζηδάκης

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως πανηγυρίζει για την έξοδο από το πρόγραμμα την ώρα που έχει δεσμευτεί με σκληρά μέτρα για πολλά ακόμα χρόνια άσκησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν αλλά δεν ξέρω τι θα λένε οι μισθωτοί που θα χάσουν ένα μισθό από τη μείωση του αφορολόγητου. Τι θα λένε οι συνταξιούχοι που κινδυνεύουν να χάσουν από μία έως τρεις συντάξεις. Τι θα λένε οι φορολογούμενοι που θα είναι στην πίεση για πολλά χρόνια με τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Τι λένε όλοι οι Έλληνες που ξέρουν ότι το Υπερταμείο θα είναι εδώ μέχρι το 2115, για ακόμα 97 χρόνια», προσθέτοντας πως στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν χρειάζεται κανείς να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση.

«Την αντιπολιτεύεται η ίδια η πραγματικότητα. Αυτά που βιώνουν και θα βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. Ας κάνει, λοιπόν, όποια πανηγύρια θέλει ο πρωθυπουργός. Θα είναι εις βάρος του», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη η κυβέρνηση κατάφερε την ώρα που η χώρα έβγαινε στο ξέφωτο «να γυρίσει τη χώρα προς τα πίσω, να οδηγηθούν στο 3ο μνημόνιο το καλοκαίρι του ‘15, με τη δική τους υπογραφή, και τώρα να καταλήξουμε σε ένα άτυπο 4ο μνημόνιο με τα γνωστά μέτρα για μισθωτούς συνταξιούχους κ.λπ. Δύο μνημόνια μας φόρτωσαν, λοιπόν! Και οι φτωχοί πλήρωσαν τη νύφη» ολοκλήρωσε.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024