Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Αύριο Τετάρτη, θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και ορεινές-ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αύριο Τετάρτη κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, θα επηρεαστούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και ορεινές-ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.

Την Πέμπτη κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» σε Ήπειρο, δυτική Μακεδονία και κεντρική Μακεδονία(κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια) και μέχρι το απόγευμα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο.

Το μεσημέρι-απόγευμα πιθανότατα θα επηρεαστούν  η δυτική Στερεά, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024