Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Crocs στιλέτο;

Crocs στιλέτο;

Η Barbie του 2018 μόλις βρήκε το τέλειο ζευγάρι γόβες

Ψάχνετε για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε κάνοντας κηπουρική αλλά και για ένα βράδυ στην πόλη; Οι Crocs και Balenciaga προφανώς σας έχουν καλύψει!

Ο γαλλικός οίκος έκανε το ντεμπούτο της τελευταίας του σειράς υποδημάτων πρόσφατα και  μεταξύ των σχεδίων υπήρχε μια έκπληξη. Ένα ζευγάρι στιλέτο  εμπνευσμένο από τον Crocs – γνωστός για τα εξαιρετικά άνετα υποδήματα από καουτσούκ που τα 5χρονα και η γιαγιά του καθενός έχουν φορέσει. Η έκδοση Balenciaga έρχεται σε λαμπερό ροζ και είναι διακοσμημένη με ακριβές καρφίτσες. Πριν όμως καταλήξετε σε κρίση, πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα για αγορά, αλλά η Balenciaga μοιράστηκε μερικά πλάνα από τα νέα παπούτσια της στο Instagram.

Αν η συλλογή  «Balenciaga x Crocs High Heel» σας προκάλεσε déjà vu είναι γιατί αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται τα δύο brands. Τον Οκτώβριο του 2017, συνεργάστηκαν  για να κυκλοφορήσουν ένα ζευγάρι πλατφόρμες, που πωλούνται για 850 δολάρια απλά επειδή είναι Balenciaga. Δεν είναι απολύτως σαφές πόσο θα στοιχίζουν τα λαστιχένια ψηλοτάκουνα, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα είναι πολύ περισσότερο από τα 40 δολάρια πουστοιχίζει ένα απλό ζευγάρι Crocs.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024