Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Happy Tax Freedom Day!!!

Happy Tax Freedom Day!!!

Δουλέψαμε 198 ημέρες μέσα στη χρονιά για να μαζέψουμε χρήματα να πληρώσουμε τους φόρους

Σήμερα είναι μέρα χαράς. Θα πρέπει να την γιορτάσουμε όλοι και να μην περιμένουμε τις φιέστες που ετοιμάζεται να στήσει το Μαξίμου σε Καστελόριζο και  Πνύκα για να πανηγυρίσει το τέλος των Μνημονίων.

Τι γιορτάζουμε σήμερα; Την «Tax Freedom Day», την Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας. Επιτέλους μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθεροι. Είναι η πρώτη μέρα κατά την οποία το 100% του εισοδήματός μας δεν πηγαίνει σε φόρους και εισφορές αλλά  μας ανήκει εξ ολοκλήρου.

Μάλιστα φέτος για να αποκτήσουμε τη φορολογική μας ελευθερία χρειάστηκε να εργαστούμε 50 ολόκληρες ημέρες παραπάνω για το κράτος απ’ ό,τι το 2009, αλλά και 12 ημέρες περισσότερες από πέρυσι. Το 2018 δουλέψαμε 198 ημέρες για να πληρώσουμε φόρους και εισφορές. Πενήντα ημέρες για άμεσους φόρους, 67 ημέρες για έμμεσους και 81 για κοινωνικές εισφορές.

Η Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας είναι … κινητή γιορτή. Ανάλογα με τους φόρους και τις εισφορές που προβλέπει ο κρατικός  προϋπολογισμός μπορεί να χρειαστεί να εργαστούμε περισσότερες μέρες. Τι λέτε; Δεν αξίζει  να την γιορτάζουμε;

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024