Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύματα μέσα από τη σπηλιά στέλνουν τα εγκλωβισμένα παιδιά στην Ταϊλάνδη

Μηνύματα μέσα από τη σπηλιά στέλνουν τα εγκλωβισμένα παιδιά στην Ταϊλάνδη

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται τα 12 αγόρια που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη και περιμένουν τη διάσωση τους

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται τα 12 αγόρια που βρίσκονται εγκλωβισμένα σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη και περιμένουν τη διάσωση τους.

Σε ένα ακόμα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους πεζοναύτες της Ταϊλάνδης τα παιδιά έχουν καλυφθεί με κουβέρτες και στέλνουν τους χαιρετισμούς τους σε όσους βρίσκονται στην επιφάνεια και προσπαθούν να τους διασώσουν.

«Συστηθείτε» λέει ο δύτης και τα αγόρια λένε το όνομα τους και στη συνέχεια ευχαριστούν τους διασώστες τους.

Στη συνέχεια διαβεβαιώνουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

#13ชีวิต #ทีมหมูป่า ที่โพสเช้าวันนี้ครับ13หมูป่า ส่งเสียงถึงคนไทย ที่รออยู่นอกถ้ำ ดังนี้#หลังได้ทานอาหาร เพิ่มพลังงาน ที่หน่วยซีลดำน้ำนำเข้าไป และแพทย์ทหารที่ผ่านการฝึกในหลักสูตรนักทำลายใต้น้ำจู่โจมตรวจร่างกายทีมหมูป่าทุกคนแล้ว น้องๆส่งเสียงทักทายผู้คนที่รอคอยอยู่นอกถ้ำฝากมาครับ (บันทึกภาพ 03/07/18)#ทีมหมูป่าทีมSEAL#ThainavySEAL โดย Thai Navy Seal รส.

Δημοσιεύτηκε από Siraphop Srakaew στις Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Μάλιστα, παρά την ταλαιπωρία τους για εννέα ολόκληρες μέρες, οι 12 μαθητές ποδοσφαιρικής ομάδας που εγκλωβίστηκαν με τον προπονητή τους στη σπηλιά Ταμ Λουάνγκ, ηλικίας 11 έως 16 ετών, παραμένουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό φαίνεται και από την πλάκα που κάνουν σε ένα από τα παιδάκια, το οποίο παραπονιέται από το γεγονός ότι τον ξέχασαν και δεν πρόλαβε να χαιρετίσει τους δικούς του.

#คลิปที่2 #13ชีวิต #ทีมหมูป่า #ของเช้าวันนี้ครับ13หมูป่า ส่งเสียงถึงคนไทย ที่รออยู่นอกถ้ำ ดังนี้หลังได้ทานอาหาร เพิ่มพลังงานที่หน่วยซีลดำน้ำนำเข้าไป และแพทย์ทหารที่ผ่านการฝึกในหลักสูตรนักทำลายใต้น้ำจู่โจม #ตรวจร่างกายทีมหมูป่าทุกคน แล้ว น้องๆส่งเสียงทักทายผู้คนที่รอคอยอยู่นอกถ้ำฝากมาครับ (บันทึกภาพ 03/07/18)#ทีมหมูป่าทีมSEAL#ThainavySEAL โดย Thai Navy Seal รส.

Δημοσιεύτηκε από Siraphop Srakaew στις Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Η «οδύσσεια» τους τώρα αρχίζει

Παρά τη χαρούμενη διάθεση των παιδιών, φαίνεται πως η «οδύσσεια» τους τώρα αρχίζει.

Οι επιλογές για την ασφαλή μεταφορά τους είναι λιγοστές.

Η μεταφορά τους εξαρτάται από τις βροχοπτώσεις των επόμενων ημερών, όπως ανέφερε ο συντονιστής της Αμερικανικής Εθνικής Επιτροπής Διάσωσης Σπηλαίων, Ανμάρ Μίρζα. Η πιο γρήγορη και ταυτόχρονα επικίνδυνη λύση είναι τα παιδιά να καταδυθούν.

Τοπικοί αξιωματούχοι κάνουν την τρομακτική εκτίμηση πως τα παιδιά και ο προπονητής τους ίσως περάσουν μήνες για να δουν το φως της ημέρας.

«Τα αγόρια που είναι παγιδευμένα στη σπηλιά θα πρέπει να μάθουν είτε κατάδυση είτε να περιμένουν για μήνες έως ότου οι πλημμύρες υποχωρήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο στρατός της Ταϊλάνδης.

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024