Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΑΔΕΔΥ κατά κυβέρνησης: Επιστρατεύει την Αστυνομία για την προώθηση της αξιολόγησης

ΑΔΕΔΥ κατά κυβέρνησης: Επιστρατεύει την Αστυνομία για την προώθηση της αξιολόγησης

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους, να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης και των μηχανισμών που ενεργοποιεί

Καταγγελίες για επιστράτευση ακόμη και της Αστυνομίας προκειμένου να προωθηθεί η εφαρμογή της αξιολόγησης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., λαμβάνοντας υπόψιν σχετική ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλει τον αναπληρωτή Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.), ο οποίος στην εναγώνια προσπάθεια του να προωθήσει την εφαρμογή της μνημονιακής «αξιολόγησης», δεν δίστασε να αποστείλει πρόσκληση για συνέντευξη σε εργαζόμενη, ακόμα και με την αστυνομία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει πως «η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την άρνηση της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων να υιοθετήσουν τις διαδικασίες της «αξιολόγησης», συμμετέχοντας στην απεργία – αποχή που έχουν κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι ομοσπονδίες, επιχειρεί με τέτοιες αυταρχικές και επικίνδυνες μεθόδους, να κάμψει το φρόνημα και τον αγώνα τους».

Μιλά για επιχείρηση «τρομοκράτησης» καλώντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υγείας «να ανακαλέσει στην τάξη τον αναπληρωτή Διοικητή του Ε.Κ.Α. και να σταματήσει την επιχείρηση, που είναι σε εξέλιξη σε μια σειρά Νοσοκομεία, να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, με κεντρικό πολιτικό στόχο να περάσει η «αξιολόγηση»».

Τέλος η ΕΕ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης και των μηχανισμών που ενεργοποιεί.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024