Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντάρτικο από Δ. Καμμένο: Ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Αντάρτικο από Δ. Καμμένο: Ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Τριγμούς στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ προκαλεί η απόφαση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου να ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης, ερχόμενος έτσι σε αντίθεση με τον τον πρόεδρο του κόμματος και την κατεύθυνση που είχε δώσει για την ψηφοφορία στη Βουλή. Λίγα λεπτά μετά το ναι στην πρόταση δυσπιστίας, ο […]

Τριγμούς στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ προκαλεί η απόφαση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου να ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης, ερχόμενος έτσι σε αντίθεση με τον τον πρόεδρο του κόμματος και την κατεύθυνση που είχε δώσει για την ψηφοφορία στη Βουλή. Λίγα λεπτά μετά το ναι στην πρόταση δυσπιστίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έθεσε τον Δ. Καμμένο εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μόλις η ψηφοφορία έφτασε στο όνομα του Δημήτρη Καμμένου, δήλωσε πως ψηφίζει ναι στην πρόταση δυσπιστίας με αποτέλεσμα να δεχθεί χειροκροτήματα από τα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε ότι «ο Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει από σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ μέσω twitter σημειώνοντας:

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου»

Ο Δημήτρης Καμμένος είχε εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή του στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό ενώ είχε συγκρουστεί πολλές φορές με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για διάφορα θέματα, εκφράζοντας τη διαφωνία του με κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφορικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό , είχε χαρακτηρίσει το 20σελιδο κείμενο «κατάπτυστο και ελεεινό» σημειώνοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δεν έχει την εξουσιοδότηση των ΑΝΕΛ να πάει στις Πρέσπες και να υπογράψει την συμφωνία.

Σβίγκου: Αναμενόμενη η στάση του Δ. Καμμένου

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024