Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με... σπόντα του Ιράν απέναντι στο Μαρόκο (0-1)

Νίκη με… σπόντα του Ιράν απέναντι στο Μαρόκο (0-1)

Το αυτογκόλ του μαροκινού Μπουχαντούζ στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη στο Ιράν με 0-1

Με αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το Ιράν πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στο Μαρόκο στην Αγία Πετρούπολη, για την 1η αγωνιστική του Β΄ ομίλου στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Μαροκινοί μπήκαν πολύ δυνατά. Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Ερβέ Ρενάρντ πίεσαν ασφυκτικά τους Ιρανούς. Αποτέλεσμα ήταν στο πρώτο 20λεπτό οι Βορειοαφρικανοί να έχουν αρκετές φάσεις, ωστόσο να υστερούν σε ουσία.

Η κορυφαία στιγμή του «σφυροκοπήματος» των Μαροκινών ήρθε στο 18′ όταν μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ των Ιρανών, ο Μπενάτια δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Κάρλος Κεϊρόζ ισορρόπησαν την κατάσταση και πλησίασαν στο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 43′ ο Αζμούν βγήκε μόνος του απέναντι στον Μουνίρ, με τον Μαροκινό να βγαίνει νικητής από τη μονομαχία. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Τζαχανμπάκς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, με την μπάλα ωστόσο να περνάει κόρνερ.

Τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν χωρίς να αλλάξει κάτι με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Το δεύτερο 45λεπτό ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται αρκετά επιπόλαιες και το θέαμα να είναι ελάχιστο, με περίπου 35 λεπτά να κυλάνε χωρίς κάποια φάση. Η πρώτη σημαντική στιγμή ήρθε στο 80′ όταν και ο Ζιγιάς έπιασε ωραίο βολέ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Μπεϊρανβάντ έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα λήξει 0-0, μετά από φάουλ του Χατζισαφί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουχαντούζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1 για τα «λιοντάρια του Ιράν», το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες κάρτες: 34΄ Ελ Αχμαντί / 10΄ Μασούντ, 47΄ Αλιρεζά, 90΄+2 Ανσαριφάρντ

Κόκκινες κάρτες: –

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρντ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ, Ελ Αχμαντί, Ελ Κααμπί (77΄ Μπουχαντούζ), Μπελχαντά, Μπουσουφά, Νιτρεντίν Άμραμπατ (76΄ Σοφιάν Άμραμπατ), Χαρίτ (82΄ Ντα Κόστα).

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Μασούντ (69΄ Ταρεμί), Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Εμπραχίμι (79΄ Μονταζερί), Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά (84΄ Γκόντος), Αζμούν.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024