«Ακριβά» πλήρωσε τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουλέν Λοπετέγι.
Μια μέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο Χουλέν Λοπετέγκι αναλαμβάνει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, γνωστοποίησε την απόλυση του σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Κράσνονταρ, όπου βρίσκεται η προπονητική βάση των «φούριας ρόχας» ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο επικεφαλής της RFEF αποφάσισε την απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού, λόγω της συμφωνίας του με τη Ρεάλ, η οποία ανακοινώθηκε χθες (12/6), και παρά την προσπάθεια των αρχηγών της ομάδας, με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος, να μεταπείσουν τον Ρουμπιάλες.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30