Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην εκδρομική πλευρά των vans της Nissan

Στην εκδρομική πλευρά των vans της Nissan

Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε δύο εκδρομικές παραλλαγές των ΝV300 και ΝV200, τα οποία εισάγουν στις επιλογές τους εκτός από τον συνήθη εξοπλισμό του είδους και την παράμετρο της ηλεκτροκίνησης.

Με αφετηρία την έκθεση της Μαδρίτης, η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε δύο πλήρως εξοπλισμένες εκδρομικές εκδοχές των βαν μοντέλων της NV300 και NV200. Το δεύτερο μάλιστα είναι και αμιγώς ηλεκτροκίνητο προσφέροντας μια σαφώς οικολογικότερη εκδοχή για τους περιβαλλοντικά ενσυνείδητους campers.

Σε ό,τι αφορά τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά τους, αμφότερα τα camper vans διαθέτουν ανοιγόμενη οροφή και ένα διπλό κρεβάτι.

Στην περίπτωση του μεγαλύτερου NV300, διατίθεται ένα δεύτερο διπλό κρεβάτι το οποίο είναι διαθέσιμο με το άνοιγμα της οροφής, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες φιλοξενίας σε τέσσερα άτομα.

Επίσης, διαθέτει μίνι ψυγείο, εστίες γκαζιού, νεροχύτη και σύστημα θέρμανσης.

Η camper van παραλλαγή του NV300 εφοδιάζεται με diesel κινητήρα 1,6 λίτρων όπως και η επαγγελματική εκδοχή του μοντέλου ενώ το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200 με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρίες ιόντων λιθίου που του εξασφαλίζουν αυτονομία μεταξύ 200 και 300 χλμ. αναλόγως τις συνθήκες και τον τρόπο οδήγησης.

Επί του παρόντος η Nissan δεν έχει ανακοινώσει τιμές για τις δύο νέες εκδρομικές παραλλαγές των βαν της σημειώνοντας ωστόσο, ότι αρχικά οι Ισπανοί ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες από τους κατά τόπους αντιπροσώπους της Nissan πληροφορίες προκειμένου να προσαρμόσουν τα Camper van στις δικές τους εκάστοτε ανάγκες.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024