Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την έδρα της ΑΕΚ και βλέπει… πρωτάθλημα
Πηγή φωτογραφίας: Ευροκίνηση

Χάντμπολ: Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την έδρα της ΑΕΚ και βλέπει… πρωτάθλημα

Ολική επαναφορά για τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1 χάντμπολ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μείωση της σειράς σε 2-1 την περασμένη Τετάρτη (30/5), «άλωσαν» την έδρα της ΑΕΚ, ισοφάρισαν σε 2-2 και έστειλαν τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη»

«Τεράστια» νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 22-21, στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον, ο τίτλος της Α1 χάντμπολ θα κριθεί στο 5ο παιχνίδι της σειράς στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα στην έδρα της και έχοντας χάσει το αρχικό προβάδισμά της στη σειρά με 2-0 νίκες, δεν έχει το «μομέντουμ» με το μέρος της.

Στον αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στηριζόμενος στο εξαιρετικό του πρώτο ημίχρονο, το οποίο τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 11-8.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ έφτασε πολλές φορές σε απόσταση ενός τέρματος και ισοφάρισε μάλιστα σε 14-14 με τον Ζαμπούνη. Η ομάδα του Κώστα Ζαραβίνα ωστόσο, άντεξε στις προσπάθειες αντεπίθεσης της «Ένωσης» και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2.

Ο καθοριστικός 5ος αγώνας της σειράς των τελικών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (6/6, 17:30) στο «Μελίνα Μερκούρη».

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 4, Βαμβακάς, Αργυρού 9, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 5, Σανίκης 2, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024