Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα αξεσουάρ του χειμώνα: Μπότες με παγιέτες, μεταλλικά δέρματα, γούνινες τσάντες…

Τα αξεσουάρ του χειμώνα: Μπότες με παγιέτες, μεταλλικά δέρματα, γούνινες τσάντες…

Όλα τα μπιζού είναι king size

Οι μπότες του Kenzo, ψηλές, με εκτυφλωτικές μπορντό παγιέτες σε ολόκληρη την επιφάνειά τους και λεπτό, εννέα πόντων τακούνι, είναι ό,τι πιο hot για να συνοδεύσει τα outfits του ερχόμενου χειμώνα. Ο Kenzo επιμένει στις παγιέτες για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019. Τα ψηλοτάκουνα ασημένια πέδιλά του είναι επίσης γεμάτα με το αστραφτερό, διασκεδαστικό θα έλεγα εγώ, αυτό υλικό. Παπούτσια (υπάρχουν στη συλλογή του και μωβ μεταξένια και βελούδινα πέδιλα με παγιέτες) τσάντες αστραφτερές με τα λουριά τους τυλιγμένα σε σατέν μαντήλια και clutch bags από πορτοκαλί και ροζ γούνα. Τα μπιζού είναι ογκώδη από εκτυφλωτικά μέταλλα.

Κοντά στα παπούτσια, τσάντες και μπιζού του Kenzo υπάρχουν και οι άκρως εντυπωσιακές μπότες από γούνα βιζόν της Sonia Rykiel. Οι κατάλευκες γαλότσες με ροζ επένδυση της Prada, οι ολόχρυσες τύπου Μπαρμπαρέλλα του Jeremy Scott και αυτές από υλικό που μοιάζει με ζέμπρα του οίκου Balenciaga. Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα ρούχα του χειμώνα (αναφερθήκαμε προχθές εκτενώς στα ρούχα τα οποία προτείνουν για τη νέα σεζόν οι διάσημοι σχεδιαστές) μας ταξιδεύουν επίσης στους μαγικούς κόσμους των παραμυθιών. Ο οίκος Gucci δίνει μια πιο… μοντέρνα διάσταση στο παραμύθι με τα αραχνοΰφαντα μακριά φουστάνια της «Σταχτομπούτας» να συνοδεύονται από sneakers γεμάτα κρυστάλλινες πολύχρωμες πέτρες.

Τα sneakers είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φθινοπωρινής-χειμερινής μόδας. Sneakers διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Οι επιφάνειές τους καλύπτονται από δαντέλλες, είναι extremely colorful. Με ψηλές πλατφόρμες, αρκετά από αυτά λαμπερά χρώματα (η Prada τα «ζωγραφίζει» σε λαχανί, ο Versace σε κίτρινο, ο Rick Owens σε ασημί και ο Christopher Kane τα «γεμίζει» παγιέτες) και υλικά βινύλ (J. Wanderson και off-white).

Όλα τα μπιζού είναι king size

Τα σκουλαρίκια είναι σε king size μεγέθη με αυτά του οίκου Loewe να μοιάζουν με ιπτάμενους δίσκους. Ο Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent τα κατασκευάζει σε ασπρόμαυρα υλικά, ο Versace δημιουργεί ολόχρυσα κρεμαστά κλειδιά για τα αυτιά, ο Lanvin σκουλαρίκια-κουμπιά, η Chloe επιμένει στα μακριά χρυσά κολλιέ, ο Missoni υπογράφει ασπροκόκκινα σκουλαρίκια που το υλικό τους μοιάζει με μάρμαρο και φθάνουν πιο κάτω και από τους ώμους. Οι Dolce & Gabbana και ο Alexander Wang επιμένουν στα χοντρά γεμάτα χάντρες αξεσουάρ για το κεφάλι, οι λάτρεις της Μυκόνου DSquared κατασκευάζουν κολλιέ και σκουλαρίκια από μωβ και μπορντώ παγιέττες. Το brand Moschino επιμένει ότι τα γυαλιά του χειμώνα πρέπει να έχουν μαύρους φακούς και ασημένια κρύσταλλα γύρω.

Μεταλλικά δέρματα από την Chanel, κίτρινο στο Gucci και οι Western μπότες του Fendi

Επιστρέφουμε όμως στα παπούτσια και τις τσάντες που λατρεύουν όλες οι γυναίκες. Οι ψηλές μπότες από μεταλλικά δέρματα και παγιέτες κλέβουν καρδιές. Η «κλασσική» Chanel δημιούργησε μποτίνια και ψηλές ολόχρυσες μπότες με χαμηλά τετράγωνα τακούνια. Οι τσάντες της «βάφονται» σε ένα εντυπωσιακό συνδυασμό. Μπλε ελεκτρίκ και φούξια για τις μεγάλες τσάντες. (Υπάρχουν και οι ροζ-φούξια συνδυασμοί όπως και αυτοί του μπεζ με κόκκινο). Τα βραδινά τσαντάκια είναι στρογγυλά και γούνινα. Στο Saint Laurent τα μαύρα πέδιλα με τα φτερά από γούνα είναι έργο τέχνης. Ο Gucci προτείνει μέσα στο γκρίζο χειμώνα κίτρινα mules, σκουφιά με φούντες που μοιάζουν παιδικά και ασημένιες τσάντες με τις χαρακτηριστικές πράσινες και κόκκινες γραμμές. Ο Fendi δημιουργεί χαμό με γαλάζιες κροκό western μπότες.

Καρδιές από τους Dolce & Gabbana και πολύ λευκό

Οι Dolce & Gabbana είναι όπως πάντα υπέροχοι. Παπούτσια με λευκά ροζ λουλούδια, μπαρέττες και χοντρό τακούνι από γαλάζια γούνα. Μποτίνια κόκκινα με μαύρα κορδόνια που θυμίζουν αυτά των κοριτσιών του Καν-Καν, κεντημένες τσάντες με καρδιές μπροστά και μεγάλα καπέλλα γεμάτα ασημένιους κρυστάλλους. Στη Miou-Miou όλα τα ασημένια, χρυσά, μωβ, μπορντώ, κόκκινα παπούτσια έχουν μπαρέττες, φιόγκους και μεγάλες βούλες. Η Bottega Veneta δημιουργεί μποτίνια και γόβες σε μουσταρδί χρώμα ενώ η Celine μέσα σε όλο αυτό το μαξιμαλιστικό σκηνικό υπογράφει «ήσυχες» τσάντες σε απαλό γκρι, καφέ, μαύρο σκούρο και λευκό. Λευκές όμως τσάντες και γόβες μέσα στο χειμώνα δημιουργεί και ο Balenciaga. Τα σκυλάκια που «κάθονται» αναπαυτικά στην επιφάνεια μιας μεγάλης τσάντας σε μαύρο η κίτρινο φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα τρυφερότητας.

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024