Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα καπέλα που φορέθηκαν στον βασιλικό γάμο

Τα καλύτερα καπέλα που φορέθηκαν στον βασιλικό γάμο

Βασιλικές καλεσμένες από την κορυφή έως τα νύχια

Το γεγονός της χρονιάς, ο βασιλικός γάμος δηλαδή, έκανε την Αγγλία να παραμιλάει και ολόκληρο τον πλανήτη να έχει στρέψει το επικριτικό του βλέμμα προς το παλάτι του Κένσινγκτον. Το πρωτόκολλο απαιτεί σεμνά φορέματα, κλειστά τα κινητά τηλέφωνα και καπέλα για τις κυρίες.

Πέπλα, δαντέλες, λουλούδια και καπέλα τύπου Παναμά επιστρατεύτηκαν και «τοποθετήθηκαν» πάνω στα κεφάλια των προσκεκλημένων κυριών, με σκοπό να κλέψουν τα φλας και λιγάκι από τον ντόρο της νύφης. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε βασιλικό γάμο χωρίς μεγαλοπρεπή καπέλα και την βασίλισσα Ελισάβετ να φοράει λαχανί; Και μπορεί ο θεός να σώζει την βασίλισσα, όπως λέει και ο ύμνος της αγγλικής μοναρχίας,  αλλά θα καταφέρει να σώσει τους καλεσμένους από δυσμενή σχόλια;

Βασιλική συννυφάδα. Η Κέιτ συνδύασε το coat dress της από τον οίκο Alexander McQueen με ένα καπέλο από τον μετρ του είδους Φίλιπ Τρέισι. Σαν σωστή συγγενής πρώτου βαθμού και μέλλουσα βασίλισσα έκανε το σετάρισμα που άρμοζε. Σωστή, κομψή, βαρετή.

Ροζ ολοταχώς! Η πεθερά Καμίλλα ίσως έβαλε το πιο ενδιαφέρον καπέλο της ημέρας. Φτιαγμένο επίσης από τον Φίλιπ Τρέισι, το καπέλο είναι φτιαγμένο από ροζ φτερά και είναι υπέροχο. Η Δούκισσα της Κορνουάλης έκλεψε την παράσταση.

Η Βικτώρια Μπέκαμ μπορεί να μην ξέρει να χαμογελά αλλά σίγουρα ξέρει να ντύνεται. Φόρεσε ένα μπερέ σε ναυτικό μπλε χρώμα με ίδιο χρώμα βέλο, από την δική της συλλογή, για να συνδυάσει με το φόρεμα της. Κλασσικό.

Αν καθόσουν πίσω από την Κοντέσα, Κάρεν Σπένσερ, στον γάμο μάλλον δεν είδες και πολλά από την τελετή. Η δραματικότητα, που έδωσε το καπέλο της, έδεσε όμορφα με το σύνολο της και το ανέδειξε. Ωραίο χρώμα , ωραία ιδέα.

Η αγαπημένη ανηψιά της Νταιάνα δεν ήταν μόνο η πιο όμορφη καλεσμένη του γάμου. Η Κίττυ Σπένσερ ταίριαξε άψογα το Dolce & Gabanna σύνολο της με ασορτί καπέλο από τον μάγο Φίλιπ Τρέισι. Μοντέρνο, κομψό έδωσε όλο το «πλάνο» στα καταπράσινα της μάτια. Μπράβο Κίττυ!

Η ηθοποιός και συνάδελφος της νύφης τελευταία έχει πέσει στα βαθιά νερά της μόδας. Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της στο Met Galla προτίμησε σύνολο από τον οίκο Vivienne Westwood (τολμηρό και συντηρητικό ταυτόχρονα) με ένα πρωτότυπο καπέλο τριών διαστάσεων. Τέλειο match!

Η Αμάλ Κλούνι με κροκί χρώμα παντού. Με σύνθημα, αν είσαι μελαχρινή σου πάνε τα έντονα χρώματα, προτίμησε να συνδυάσει το φόρεμα της, από τον οίκο Stella McCourtney, με ένα καπέλο – κουμπί από τον οίκο Stephen Jones με διακριτικές παγιέτες και τούλι. Τα μαλλιά κάτω (σκάνδαλο!) και έντονο χαμόγελο. Κωδικός Χοληστερίνη.

Η βασίλισσα δεν έκατσε ήσυχη. Ο συνδυασμός λαχανί με μωβ σίγουρα δεν επιλέχθηκε για να περάσει απαρατήρητη, πως θα μπορούσε άλλωστε, το καπέλο από τον οίκο Angella Kelly πρέπει να συμφωνήσουμε πως ήταν το απόλυτο ταίριασμα. Λουλούδια, φτερά, πέτρες… όλα για την βασίλισσα, αυτή πληρώνει.

Η αδερφή της Κέιτ, Πίπα, έδωσε μία γλυκιά νότα στο «ανθισμένο» της σύνολο. Μπορεί  το φόρεμα να έμοιαζε με ταπετσαρία σε τσαγιερί στο Τόκυο, όμως το καπέλο ήταν σχετικώς «ήσυχο». Το αχνό ροζ καπέλο από τον οίκο Jess Collett ήταν καλυμμένο από κομμάτια τούλι, λευκά τριαντάφυλλα και ροζ φιόγκους. Καλό για βάπτιση.

Η πιο στιλάτη εμφάνιση της τελετής. Το μοντέλο Βικτώρια Άιτκεν προτίμησε μία λύση στυλάτη και επίσημη. Ένα μαύρο fedora καπέλο με μαύρο τούλι στο ύψος της μύτης έδωσε μία νότα μοναδικού στυλ και μαθήματα κομψότητας. Δεν χρειάζεται να φοράς κλουβί στο κεφάλι για να είσαι «βασιλική» καλεσμένη. Πάρτε μαθήματα!

Πριγκίπισσα Βεατρίκη, ένα κεφάλαιο μόνη της! Μετά από το φιάσκο του προηγούμενου γάμου (θυμηθείτε περικεφαλαία – κορνίζα) φαίνεται φοβήθηκε και ζήτησε ένα από καπέλο Stephen Jones με έμπνευση το τόξο και τις κορδέλες μαλλιών και τα σχέδια του Καλατράβα.

Εδώ τα έχουμε όλα. Μαύρο πιατό – καπέλο, λουλουδάκια του αγρού στην άκρη και ολίγο βέλο για τελείωμα. Η Σάρλοτ Ράιλει «άνθισε» με το σύνολο της τον βασιλικό γάμο. Λουλούδια παντού! Καλή Άνοιξη.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024