Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός αποστολής της Γαλλίας ο Ντμίτρι Παγιέ

Εκτός αποστολής της Γαλλίας ο Ντμίτρι Παγιέ

Ο τραυματισμός του Ντιμίτρι Παγιέ στον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός ώστε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το Μουντιάλ

Μία σημαντικότατη απουσία θα έχει η Γαλλία στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Ο τραυματισμός του Ντιμίτρι Παγέ στον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, γεγονός που δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/05) την 23μελή αποστολή της Γαλλίας, από την οποία απουσιάζει ο αρχηγός της Μαρσέιγ. Οι «εκλεκτοί» του Ντεσάμπ για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη είναι οι ακόλουθοι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αλφόν Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν), Ούγκο Λιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λούκας Εραντές (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πρεσνέλ Κιμπέμπε (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπενζαμέν Παβάρ (Στουτγκάρδη), Μπενζαμεν Μεντί (Μάντσεστερ Σίτι), Τζιμπίλ Σιντιμπέ (Μονακό), Αντίλ Ραμί (Μαρσέιγ), Σαμουέλ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΜΕΣΟΙ: Μπλες Ματουϊντί (Γιουβέντους), Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Στίβεν Ενζονζί (Σεβίλη), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κορεντέν Τολισό (Μπάγερν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κιλιάν Εμπαμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομά Λεμάρ (Μονακό), Ναμπίλ Φεκίρ (Λιόν), Φλοριάν Τοβέν (Μαρσέιγ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα)

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024