Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φέρντιναντ: Ο ανταγωνισμός σκότωσε την «χρυσή» γενιά της Αγγλίας

Φέρντιναντ: Ο ανταγωνισμός σκότωσε την «χρυσή» γενιά της Αγγλίας

Στον ανταγωνισμό και τη μυστικοπάθεια ανάμεσα στους παίκτες των Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ απέδωσε ο Ρίο Φέρντιναντ την μη αναμενόμενη πορεία των «Λιονταριών» την περασμένη δεκαετία

Παρά το γεγονός ότι στα «Λιοντάρια» αγωνίστηκαν παίκτες όπως ο Πολ Σκόουλς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Άσλεϊ Κόουλ και ο Γουέιν Ρούνι, η Αγγλία δεν κατάφερε να προχωρήσει ποτέ πέρα από την ημιτελική φάση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times», ο θρυλικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τη δική του γνώμη για τους οποίους η «χρυσή γενιά» της Αγγλίας της περασμένης δεκαετίας απέτυχε να κερδίσει κάποια διοργάνωση.

«Τη μια χρονιά θα μαχόμασταν (σ.σ. η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με την Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα και άλλη χρονιά θα είχαμε αντίπαλο την Τσέλσι» είπε αρχικά ο Φέρντιναντ.

«Για αυτόν το λόγο δεν ένιωθα ότι μπορούσα να ανοιχτώ στα αποδυτήρια σε παίκτες όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Άσλεϊ Κόουλ ή ο Τζο Κόουλ της Τσέλσι, ή στον Τζέιμι Κάραχερ και τον Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ. Φοβόμουν ότι θα «κρατούσαν» κάτι για να βοηθήσουν τον σύλλογο τους να πετύχει σε βάρος μας», συμπλήρωσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Δεν καταλάβαινα πως έκανα κακό στην Αγγλία τότε, ήμουν τόσο αφοσιωμένος στο να κερδίζω με τη Γιουνάιτεντ που δεν με ενδιέφερε τίποτε άλλο».

Ωστόσο σε ερώτηση για το αν θα προσπαθούσε να αλλάξει αυτή την τακτική, ο Άγγλος είπε: «Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, αν όμως είχε επίπτωση στους τίτλους που κέρδισα με την Γιουνάιτεντ δεν νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι».

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024