Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα
Αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία σε βάρος δύο υπόπτων, τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τους ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο ο ένας από τους συλληφθέντες πέταξε τα ναρκωτικά (φωτογραφία αρχείου).

Ηράκλειο: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Δυο Ελληνες συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι μετέφεραν ναρκωτικά. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Συνελήφθησαν την Παρασκευή σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, δύο Ελληνες ηλικίας 24 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες και όπλα.

Αστυνομικοί, έχοντας στοιχεία σε βάρος των δύο ανδρών, τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και τους ακινητοποίησαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 26χρονος πέταξε στο έδαφος συσκευασία που περιείχε συνολικά 23 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 31,4 γραμμαρίων.

Σ’ έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των δύο ανδρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 146,67 γραμμάρια κοκαΐνης, 6.620 ευρώ, προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, περίστροφο, 38 μαχαίρια, 1 διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, 189 φυσίγγια, 93 κροτίδες, 1 σπρέι πιπεριού, 1 πυρσός διάσωσης-καπνογόνο, 2 μεταλλικές σιδερογροθιές, 3 κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024