Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η σειρά Seathrough της Ντόρας Παΐσίου-Καλλιτσάντση, μας ταξιδεύει μέσα από το απέραντο γαλάζιο…

Η σειρά Seathrough της Ντόρας Παΐσίου-Καλλιτσάντση, μας ταξιδεύει μέσα από το απέραντο γαλάζιο…

Έλα και κοίταξε λίγο πιο κοντά. Τότε θα δεις τη θάλασσα. Φόρεσέ το πάνω στο σώμα σου και θα νοιώσεις τη θάλασσα.

Έλα και κοίταξε λίγο πιο κοντά. Τότε θα δεις τη θάλασσα. Φόρεσέ το πάνω στο σώμα σου και θα νοιώσεις τη θάλασσα. Η Ντόρα Παϊσίου-Καλλιτσάντση απευθύνει την πρόσκληση, μέσα από ένα μεταξένιο υπέροχο «σύννεφο» που έχει σαν βάση του τα χρώματα της θάλασσας. Γαλάζιο, μπλε, τυρκουάζ, πράσινο, λευκό αλλά και εκρηκτικά κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ, μωβ. Η κ. Καλλιτσάντση λατρεύει τη θάλασσα. Η αίσθηση του νερού, η «ελευθερία» που σου χαρίζει, η σκέψη για κάποιο μακρινό ή κοντινό ταξίδι πάνω στα κύματα.

Η σειρά SEATHROUGH ξεκίνησε στην Ελλάδα, ταξίδεψε όμως γρήγορα σε κοσμοπολίτικα spots όπως το Κάπρι των Τζάκι Ωνάση, Valentino, Μόνικα Μπελούτσι. Η σειρά με τα εκπληκτικά φουλάρια, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή (η Ντόρα πιστεύει ότι ένα σωστά επιλεγμένο φουλάρι μπορεί να προσφέρει αυτό το μοναδικό “touch” και να αλλάξει το ντύσιμο), τα φορέματα και όλα τα outfits κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά είναι ξεχωριστή, «ιδιαίτερη», μοναδική. Τα μπλε και κόκκινα φορέματα με τις λευκές και μωβ λεπτομέρειες, «παρτά» στους ώμους με sexy πλάτη, τα κοντά με τα λαδί και χρυσαφιά πριντς, τα μίνι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν πουκαμίσες πάνω από τα μαγιό, οι συνδυασμοί του μπλε με το σμαραγδί, το τυρκουάζ ασύμμετρο φόρεμα που το συγκρατεί ένα δερμάτινο με χρυσή αγκράφα αξεσουάρ.

Αυτό το καλοκαίρι οι γυναίκες επιλέγουν την σειρά της Ντόρα Παϊσίου-Καλλιτσάντση με τίτλο SEATHROUGH. Σε εκείνη αρέσει να «ανακαλύπτει» τα μυστικά του βυθού, να κοιτάζει «μέσα» από το απέραντο γαλάζιο. Η σειρά ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο…

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024