Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην απομόνωση βάζει τον Τσίπρα η Γεννηματά  με το αίτημα για εκλογές

Στην απομόνωση βάζει τον Τσίπρα η Γεννηματά με το αίτημα για εκλογές

Μπορεί η κυβέρνηση να προπαγανδίζει «καθαρή έξοδο»αλλά η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική επεσήμανε η κ. Γεννηματά η οποία καταλογίζει στην κυβέρνηση ανυπαρξία ενός ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου ευρύτερης συναίνεσης για τη μεταμνημονιακή πορεία της χώρας

Στην απομόνωση βάζει τον πρωθυπουργό η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με την πρωτοβουλία της να ζητήσει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών επικαλούμενη τα κρίσιμα εθνικά θέματα αλλά και την οικονομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», η κ. Γεννηματά με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ζητά τη διενέργεια συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων. «Μπορεί η κυβέρνηση να προπαγανδίζει «καθαρή έξοδο»αλλά  η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική επεσήμανε η κ. Γεννηματά η οποία καταλογίζει στην κυβέρνηση ανυπαρξία ενός ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου ευρύτερης συναίνεσης για τη μεταμνημονιακή πορεία της χώρας.

Η κίνηση της Φώφης Γεννηματά να ζητήσει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανακατεύει την πολιτική τράπουλα καθώς κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας της κυβέρνησης με την Κεντροαριστέρα. Με αυτή την πρωτοβουλία η κ. Γεννηματά ήθελε να δείξει ακόμη  ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν μπορούν να λάβουν την ευθύνη μιας συμφωνίας με τους ευρωπαϊους εταίρους που μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για την επόμενη δεκαετία.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στα «ΝΕΑ» που κυκλοφορούν.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024