Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιδού η Ρόδος, ιδού και... ο Τσίπρας

Ιδού η Ρόδος, ιδού και… ο Τσίπρας

Την εμμονή που έχουν οι κυβερνώντες με τη Ρόδο περιγράφει σήμερα ο Βηματοδότης. Εκεί κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις, εκεί θέλουν να περάσουν όταν βρίσκονται στην εξουσία τις διακοπές τους. Και ποιος δεν θυμάται τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που πήγαινε συνεχώς στο Νησί των Ιπποτών (έμενε σε σουίτα συγκεκριμένου ξενοδοχείου), έκανε τις βουτιές του στο Μανδράκι (μπροστά από […]

Την εμμονή που έχουν οι κυβερνώντες με τη Ρόδο περιγράφει σήμερα ο Βηματοδότης. Εκεί κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις, εκεί θέλουν να περάσουν όταν βρίσκονται στην εξουσία τις διακοπές τους. Και ποιος δεν θυμάται τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που πήγαινε συνεχώς στο Νησί των Ιπποτών (έμενε σε σουίτα συγκεκριμένου ξενοδοχείου), έκανε τις βουτιές του στο Μανδράκι (μπροστά από το Ενυδρείο) ή στη Λίνδο (που μοιάζει με κυκλαδίτικο νησί) και έπαιζε γκολφ στην Αφάντου.

Ή τον Ανδρέα Παπανδρέου που και αυτός τις περισσότερες φορές έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό που έμενε στο παρελθόν ο Καραμανλής και διοργάνωνε κομματικές φιέστες (διάβαζε περιφερειακά συμβούλια). Ο Ανδρέας λάτρευε τη Ρόδο και το έδειχνε.

Οπως και ο υιός του Γιώργος Παπανδρέου που πήγαινε, ενώ ήταν πρωθυπουργός, στη Λίνδο (συνήθως μαζί με τους Χρ. Παπουτσή και Μ. Καρχιμάκη) και έκανε ποδηλατάδα, σέρφινγκ και κανό στα καταγάλανα νερά της Λίνδου.

Εν συνεχεία ο Κώστας Καραμανλής, που προτιμούσε και αυτός το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν κουμπάρος του στενού του φίλου Γιάννη Βαληνάκη και της συζύγου του Χριστίνας.

Θα πείτε, από το κάδρο της Ρόδου μπορούσε να απουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας;

Και ο Αλέξης Τσίπρας περίμενε να γίνει πρωθυπουργός για να αποδειχθεί και αυτός με τη σειρά του λάτρης της Ρόδου. Να σκεφτείτε ότι αντί το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο να γίνει στη Σύρο, πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, οι Συριζαίοι, δεν ξέρω πώς το κανόνισαν, και το έκαναν στη Ρόδο, με τον δήμαρχο της Σύρου να παραπονείται και οι Συριζαίοι, για να του χρυσώσουν το χάπι (κατά το κοινώς λεγόμενο), του υποσχέθηκαν να κάνουν ένα… extra Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Σύρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Βήμα

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024