Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πιθανή η απαγόρευση συμμετοχής του Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Πιθανή η απαγόρευση συμμετοχής του Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Σε περίπτωση που ο Ιμπραΐμοβιτς κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, η FIFA είναι πιθανό να ασκήσει "βέτο" στην εξέλιξη αυτή λόγω ενός πολύ συγκεκριμένου κανονισμού.

Ακόμα και αν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, καλέσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο τελικό ρόστερ που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι πιθανό πως η FIFA θα απαγόρευε κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την «The Sun».

Ο λόγος για αυτό, είναι το γεγονός πως ο Σουηδός σταρ πριν ένα μήνα συμφώνησε για συνεργασία με την εταιρεία στοιχημάτων Bethard, με σκοπό να την προωθήσει. Ωστόσο, η FIFA απαγορεύει τέτοιου είδους ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με κανονισμό της: «Οι παίκτες απαγορεύεται να συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, σε στοιχήματα, τυχερά παιχνίδια, λαχεία και παρόμοια γεγονότα ή συναλλαγές που συνδέονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στο θέμα δηλώνοντας: «Η Bethard έχει κάτι διαφορετικό: είναι μια εταιρεία με σουηδικές ρίζες. Οι ιδρυτές είναι από την πόλη μου»

Υπενθυμίζουμε πως ο υψηλόσωμος φορ αποχώρησε από την εθνική ομάδας της χώρας του το 2016. Φέτος, μεταγράφηκε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και στο ντεμπούτο του σκόραρε δύο (2) φορές, δείχνοντας αγωνιστικά έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του γόνατο.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024