Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Ευαγγελία Δεσύπρη υπογράφει τη νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων των εκδόσεων Παπαδόπουλος, με τίτλο Mαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας κι έχει διπλό στόχο: να προετοιμάσει τα παιδιά του Νηπιαγωγείου για την ομαλή μετάβασή τους στο Δημοτικό και να βοηθήσει τα παιδιά της Α΄ τάξης στο ξεκίνημά τους στο σχολείο με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο.

Όλα τα βιβλία της σειράς περιέχουν πρωτότυπες δραστηριότητες, βασισμένες στα σύγχρονα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών και είναι σύμφωνα με τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού. Οι τέσσερις τίτλοι της σειράς είναι:

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο που προτιμάτε από τη σειρά «Mαθαίνω Σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές εντός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος: Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09:00-16:00.
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 16/09/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

Η παρουσίαση της νέας σειράς εκπαιδευτικών βιβλίων της Ευαγγελίας Δεσύπρη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον Ιανό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσης στο email: [email protected]

entertainment.in.gr