Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» η νέα κωμική σειρά του Mega

«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» η νέα κωμική σειρά του Mega

Η νέα κωμική σειρά, «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», έρχεται στο Mega από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 22:00 με πρωταγωνιστές τους: Μάκη Παπαδημητρίου (Χάρης), Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Φίλιππος), Αθηνά Οικονομάκου (Μελίνα), Αριέττα Μουτούση (Αλεξία), Γιούλικα Σκαφιδά (Σόφη), Νίκο Νικολάου (Κάρολος), Στέφη Πουλοπούλου (Κασσάνδρα), Κατερίνα Λυπηρίδου (Εύα) Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Λίτσα Γιάννου (Αργυρώ), Ελένη […]

Η νέα κωμική σειρά, «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», έρχεται στο Mega από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 22:00 με πρωταγωνιστές τους: Μάκη Παπαδημητρίου (Χάρης), Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Φίλιππος), Αθηνά Οικονομάκου (Μελίνα), Αριέττα Μουτούση (Αλεξία), Γιούλικα Σκαφιδά (Σόφη), Νίκο Νικολάου (Κάρολος), Στέφη Πουλοπούλου (Κασσάνδρα), Κατερίνα Λυπηρίδου (Εύα)
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Λίτσα Γιάννου (Αργυρώ), Ελένη Καλλία (Μελπομένη), Θάνος Κοντογιώργης (Ζεράρ), Μαρία Κωνσταντάκη (Ντέπη), Αλέξανδρος Μούκανος (Θανάσης), Δημήτρης Πασσάς (Γιάννης), Δημοσθένης Φίλιππας (Παύλος)

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν το γάμο του που θα μπορούσε να είναι η καλύτερη της ζωής του, αλλά εδώ, μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι…

Διασκευή σεναρίου: Κατερίνα Λαμπιθιανάκη
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Όταν ο γλυκός Χάρης συνάντησε την όμορφη Μελίνα, ο έρωτας ήρθε κι αυτός στο ραντεβού!.. Ο καιρός πέρασε και πλέον, τρελά ερωτευμένοι, ανυπομονούν να περάσει γρήγορα αυτή η μία εβδομάδα που τους χωρίζει από το γάμο τους. Γρήγορα;.. Όχι και τόσο, γιατί αυτές οι λίγες μέρες θα εξελιχθούν σ’ ένα ξεκαρδιστικό «θρίλερ» και θα αποδείξουν ότι ο δρόμος προς τον ανθόσπαρτο βίο είναι σπαρμένος με αναποδιές!

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης αισθάνεται δέος μπροστά στην οικογένεια της καλής του. Ο αυστηρός μέλλων πεθερός του, ο Φίλιππος, ανώτερος δικαστής σε σύνταξη, του προκαλεί μία μόνιμη αμηχανία και τρακ. Εντείνει, λοιπόν, τις προσπάθειες να κερδίσει την αποδοχή του απαιτητικού πεθερού, τη συμπάθεια της μέλλουσας πεθεράς του, της Αλεξίας, που κατ’ αρχάς φαίνεται πιο προσιτή αλλά και την ανοχή της σνομπ και απαιτητικής γιαγιάς της Μελίνας.
Κι εδώ είναι που ξεκινά μία ατέλειωτη σειρά από ξεκαρδιστικές -για μας- γκάφες και καταστροφές, με τον Χάρη επίκεντρο όλων… Σα να μην έφτανε η οικογένεια της Μελίνας, ο Χάρης έχει να διαχειριστεί και μία ερωτοχτυπημένη συνάδελφο που αποφασίζει να σαμποτάρει το γάμο, τον ερωτιάρη πατέρα του και την πληθωρική νεαρή φιλενάδα του, τον καραβανά θείο της νύφης, έναν κουμπάρο σε κώμα και έναν απολύτως ανεύθυνο αναπληρωματικό κουμπάρο που ασχολείται με το δικό του νεόκοπο ειδύλλιο…
Τι θα γίνει στο τέλος της επεισοδιακής αυτής εβδομάδας; Θα νικήσει ο έρωτας; Θα καταφέρει ο Χάρης να παντρευτεί τη Μελίνα;

Οι χαρακτήρες της σειράς:

Χάρης (Μάκης Παπαδημητρίου)
Δουλεύει σε διαφημιστική εταιρεία και προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά, ειδικά από τότε που γνώρισε τη Μελίνα. Λόγω της ταπεινής καταγωγής του αισθάνεται δέος μπροστά στην οικογένεια της αγαπημένης του. Είναι αισιόδοξος σαν χαρακτήρας, πιστός σε όλες του τις σχέσεις -προσωπικές και επαγγελματικές- βλέπει το καλό σε όλους και σιχαίνεται τις αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό και προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν με το δικό του ήπιο τρόπο, κάτι που τον βάζει συχνά σε μπελάδες. Το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα του πολύ νωρίς και τον μεγάλωσε ο πατέρας του, που δεν ήταν πρότυπο οικογενειάρχη, του έχει αφήσει κάποια κατάλοιπα στη συμπεριφορά του και τον έχει κάνει λίγο άγαρμπο στους τρόπους. Είναι επίσης ο λόγος που επιθυμεί διακαώς να κάνει τη δική του οικογένεια καθώς δεν έχει ζήσει την οικογενειακή θαλπωρή. Αγαπάει πολύ τη Μελίνα και γι’ αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει την οικογένειά της προσπαθώντας να μην τους χαλάσει χατίρι και να τους κερδίσει. Αυτό, βέβαια, του δημιουργεί τρομερό άγχος και σε συνδυασμό με την κακή του τύχη, του δημιουργεί συνήθως προβλήματα. Στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο είναι ιδιαίτερα περιποιητικός, ρομαντικός και γενναιόδωρος, τόσο στα χρήματα (όταν τα έχει) όσο και στα αισθήματα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό στις γυναίκες και φυσικά στη Μελίνα, την οποία πολιόρκησε πολύ μέχρι να την κατακτήσει.

Μελίνα (Αθηνά Οικονομάκου)
Κόρη καλής οικογένειας, με πατέρα πρώην Ανώτατο Δικαστή και μητέρα από παλιά πλούσια αθηναϊκή οικογένεια. Είναι μοναχοκόρη και λίγο κακομαθημένη αν και, λόγω του πατέρα της, έχει μεγαλώσει αρκετά αυστηρά και μετρημένα. Είναι βέβαια μια μοντέρνα κοπέλα αλλά το συντηρητικό περιβάλλον όπου έχει μεγαλώσει την έχει επηρεάσει. Είναι ήρεμος, υπομονετικός και εσωστρεφής άνθρωπος, σε αντίθεση με τον Χάρη που είναι έξω καρδιά. Αυτή η διαφορά στον χαρακτήρα τους αλλά και η πιο ανέμελη στάση που έχει ο Χάρης για τη ζωή είναι ένα από τα πράγματα που την κάνει να τον αγαπάει και να ανέχεται τις γκάφες του. Έχει σπουδάσει Marketing σε ιδιωτικό κολέγιο και εργάζεται ως διοργανώτρια εκδηλώσεων, πιο πολύ για να γεμίζει τον χρόνο της καθώς δεν είναι γυναίκα καριέρας και δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στις ετοιμασίες του γάμου μαζί με τη μητέρα της Αλεξία. Αγαπάει πολύ τους γονείς της και τη στεναχωρεί το ότι ο πατέρας της δεν έχει αποδεχτεί πλήρως τον Χάρη, γι ‘αυτό και καλύπτει και δικαιολογεί τις γκάφες του καλού της.

Φίλιππος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)
Ο πατέρας της Μελίνας είναι άνθρωπος συντηρητικός και παλαιών αρχών. Συνταξιούχος δικαστής, έχει πολλά χόμπι προκειμένου να γεμίζει τον χρόνο του. Δεν συμπαθεί τον Χάρη αλλά τον ανέχεται για χάρη της Μελίνας που είναι και η αδυναμία του. Είναι αυστηρός αλλά και δίκαιος. Αν και αγαπάει πολύ την οικογένειά του δεν είναι ιδιαίτερα διαχυτικός ούτε με την κόρη του αλλά ούτε και με τη γυναίκα του, Αλεξία, και αυτό κάποιες φορές παρεξηγείται ως ψυχρότητα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον αυστηρό τρόπο που τον μεγάλωσε η μητέρα του Μελπομένη, την οποία σέβεται απεριόριστα, βάζοντας συχνά τις επιθυμίες της πάνω από αυτές της γυναίκας του, κάτι που εξοργίζει την Αλεξία.

Αλεξία (Αριέτττα Μουτούση)
Η μητέρα της Μελίνας. Κόρη πλούσιας αθηναϊκής οικογένειας, είναι λίγο αφελής και στον κόσμο της, ρομαντική, με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και της αρέσει να σχεδιάζει events στο σπίτι της, τον χώρο που φροντίζει με αγάπη και μεράκι. Εκτός από την κόρη της, λατρεύει το σκυλάκι της, τον Ρεξ. Παρόλο που κι εκείνη ονειρευόταν άλλο γαμπρό για την κόρη της, καταλαβαίνει την αγάπη μεταξύ του Χάρη και της Μελίνας και παίρνει κι εκείνη συχνά το μέρος του Χάρη. Είναι κολλημένη με τις λεπτομέρειες, αγχώνεται με το παραμικρό και έχει αναλάβει τις ετοιμασίες του γάμου, που θεωρεί το project της ζωής της, και γι’ αυτό η κάθε αναποδιά την τρελαίνει. Η μετακόμιση της πεθεράς της στο σπίτι μαζί με την οικιακή της βοηθό, την Αργυρώ, δεν βοηθάει τα πράγματα καθώς, αν και σέβεται την πεθερά της, οι δυο τους δεν τα πάνε πολύ καλά.

Σόφη (Γιούλικα Σκαφιδά)
Η μεγάλη ξαδέρφη της Μελίνας. Οικονομολόγος με φοβερές σπουδές, εργάζεται σε ένα μεγάλο τραπεζικό όμιλο στο Λονδίνο. Πανέξυπνη, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, είναι το καμάρι της οικογένειας. Είναι ανύπαντρη από πεποίθηση και γι’ αυτό δεν καταλαβαίνει τη Μελίνα που θέλει να κάνει οικογένεια. Την αγαπάει όμως πολύ και γίνεται υπερπροστατευτική μαζί της, γι’ αυτό και ο Χάρης τής φαίνεται «λίγος» για την ξαδέρφη της. Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια, είναι συντηρητική και μετρημένη – ή τουλάχιστον, έτσι φαίνεται!

Κάρολος (Νίκος Νικολάου)
Ο αδερφός του Φίλιππου. Είναι απόστρατος στρατιωτικός με αγάπη για το στράτευμα και την πατρίδα. Δεν χάνει ευκαιρία να διηγείται ιστορίες από τον στρατό και να βάζει σε τάξη τα «άτακτα» μέλη της οικογένειας. Αγαπάει πολύ τη Μελίνα και θέλει το καλύτερο για εκείνη, γι’ αυτό και αρχικά βλέπει τον Χάρη με καχυποψία και προσπαθεί να τον «πιάσει στα πράσα». Στην πορεία όμως, γίνονται σύμμαχοι.

Κασσάνδρα (Στέφη Πουλοπούλου)
Συνάδελφος του Χάρη με τον οποίο είχε ένα one night stand πριν από δυο χρόνια, πριν εκείνος γνωρίσει τη Μελίνα, και από τότε έχει εμμονή μαζί του. Όταν ο Χάρης αποφασίζει να παντρευτεί, η εμμονή αυτή ξεπερνά τα όρια της λογικής. Η Κασσάνδρα είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Χάρη ή τουλάχιστον να μην επιτρέψει σε καμιά άλλη να τον κάνει δικό της. Είναι εφευρετική, αδίστακτη, πολλές φορές επικίνδυνη και η τρέλα της κλιμακώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες!

Εύα (Κατερίνα Λυπηρίδου)
Η γραμματέας του Χάρη. Το έχει καημό που δεν έχει παντρευτεί ακόμη με αποτέλεσμα στο πρόσωπο του οποιουδήποτε εργένη να βλέπει έναν υποψήφιο γαμπρό. Το γάμο του Χάρη δε, τον βλέπει σαν προέκταση της δικής της ζωής κι έχει αναλάβει αρκετές από τις προετοιμασίες αδιαμαρτύρητα. Ως γραμματέας δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής αλλά είναι φιλότιμη και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει γιατί συμπαθεί τον Χάρη. Με την αφέλεια που τη διακρίνει όμως, του δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα από αυτά που προσπαθεί να λύσει.

Μελπομένη (Ελένη Καλλία)
Η «βασιλομήτωρ» μητέρα του Φίλιππου. Αυστηρή γυναίκα, αγαπά την εγγονή της αλλά όχι τόσο τη νύφη της. Επίσης, δεν βλέπει τον Χάρη με καλό μάτι. Είναι κολλημένη με τις παραδόσεις, θεωρεί πως η επιθυμία της είναι διαταγή κι εξακολουθεί να «τρομοκρατεί» τους δυο γιους της, τους οποίους έχει αναθρέψει με αυστηρή πειθαρχία.

Θανάσης (Αλέξανδρος Μούκανος)
Ο πατέρας του Χάρη. Έχει μια μικρή εταιρεία οικοδομικών εργασιών. Λαϊκός τύπος, ακατέργαστος, λίγο λαμόγιο, προσπαθεί να βγάλει λεφτά όπως μπορεί, κόβοντας συνήθως από τα υλικά που χρησιμοποιεί στις δουλειές του. Έμεινε χήρος σε νεαρή ηλικία και αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνος του τον Χάρη. Είναι περήφανος για τον γιο του που κατάφερε ν’ ανέβει οικονομικά και κοινωνικά. Μπορεί ο τραχύς του χαρακτήρας να μην τον αφήνει να το δείχνει όσο το αισθάνεται, αν όμως κάποιος προσβάλει τον Χάρη, ξεσπαθώνει!

Ντέπυ (Μαρία Κωνσταντάκη)
Η φιλενάδα του Θανάση. Λαϊκής καταγωγής, ελαφρόμυαλη και σέξι, δουλεύει σε strip club ως barwoman, η μεγαλύτερη της φιλοδοξία όμως είναι να «προαχθεί» σε stripper. Έχει συμπεριφορά γατούλας και αγαπάει τους άντρες – ειδικά αυτούς που της προσφέρουν οικονομική ασφάλεια.

Γιάννης (Δημήτρης Πασσάς)
Είναι το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές στην εταιρεία του Χάρη και κουμπάρος από… ανάγκη, καθώς έρχεται να αντικαταστήσει τον «κανονικό» κουμπάρο την τελευταία στιγμή. Είναι εντελώς χύμα, ατημέλητος, αγενής, άξεστος, του αρέσουν οι χοντροκομμένες πλάκες και είναι τελείως αναξιόπιστος. Όλα τα παραπάνω είναι ακόμα ένα λιθαράκι εναντίον του Χάρη στα μάτια της οικογένειας της Μελίνας.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 22.00 στο Mega

www.megatv.com/xeiroterievdomada
https://www.facebook.com/XeiroteriEvdomada
https://twitter.com/WorstWeekMEGA
https://instagram.com/megatvcom
#XeiroteriEvdomada

entertainment.in.gr

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024