Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το έγγραφο φωτιά για τα χρέη πέντε ΠΑΕ στην εφορία

Το έγγραφο φωτιά για τα χρέη πέντε ΠΑΕ στην εφορία

«Φωτιά στα μπατζάκια» των ΠΑΕ που εμπλέονται έχει βάλει το έγγραφο με τις οφειλές πέντε ΠΑΕ προς την εφορία, το οποίο παρέδωσε τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα Διαμαντής Αδαμόπουλος στον νυν ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος στάθηκε για αρκετή ώρα το θέμα των αδειοδωτήσεων. Σύμφωνα με το έγγραφο, η ΑΕΚ εμφανίζεται να οφείλει προς την εφορία περίπου 153 εκατ. ευρώ!

Πέππας Παναγιώτης

«Φωτιά στα μπατζάκια» των ΠΑΕ που εμπλέκονται έχει βάλει το έγγραφο με τις οφειλές πέντε ΠΑΕ προς την εφορία, το οποίο παρέδωσε τη Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα Διαμαντής Αδαμόπουλος στον νυν ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος στάθηκε για αρκετή ώρα το θέμα των αδειοδoτήσεων. Σύμφωνα με το έγγραφο, η ΑΕΚ εμφανίζεται να οφείλει προς την εφορία περίπου 153 εκατ. ευρώ!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη τη Δευτέρα, παρενέβη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας, Διαμαντής Αδαμόπουλος.

Ο φοροτεχνικός στο επάγγελμα Αδαμόπουλος, παρέδωσε στον Πηλαδάκη «σημερινές (σ.σ.: της Δευτέρας) εκτυπώσεις των δεδομένων του συστήματος Taxis για κάθε χρήση και εις γνώσην των συνεπειών του νόμου», στις οποίες και αποτυπώνονται τα ποσά που οφείλουν στην εφορία οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής και Λάρισα.

Σημείωσε βέβαια, ότι για ένα μέρος τον χρεών υπάρχουν δικαστικές διαδικασίες σε εξέλιξη, ενώ δεν απάντησε στην ερώτηση του Πηλαδάκη αν πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Βάσει των εγγράφων, η ΑΕΚ φέρεται να έχει χρέη 153 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων μόλις τα 11 εκατ. διακανονισμένα, ο Άρης χρέη σχεδόν 13 εκατ. ευρώ με διακανονισμένα τα 3,5, ο ΠΑΟΚ 19, 9 εκατ. με 2,3 εκατ. ευρώ διακανονισμένα και ο Ηρακλής 18,6 εκατ., με διακανονισμένα τα 4,3 εκατ. ευρώ.

Στην περίπτωση της Ένωσης, ωστόσο, αρκετά από αυτά τα χρέη έχουν υπαχθεί στο άρθρο 44, ωστόσο η αντιδιαστολή σχετικά με την ΑΕΛ έρχεται στο ότι οι «βυσσινί», βάσει της εκτύπωσης του Τaxis που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αδαμόπουλος, φαίνεται ότι οφείλουν μόνο τον ΦΠΑ (109.729 ευρώ)!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024