Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το Ξενοδοχείο «Μαρίβα» στη Σαμοθράκη

Το Ξενοδοχείο «Μαρίβα» στη Σαμοθράκη

Το ξενοδοχείο Μαρίβα βρίσκεται στην περιοχή Θέρμα της Σαμοθράκης στους πρόποδες του όρους Σάος. Σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στην οργανωμένη παραλία των Θερμών, ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό μπάνιο στον καταρράκτη του Παράδεισου ή ένα χαλαρωτικό λουτρό στα ιαματικά νερά που από τα αρχαία χρονιά αναβλύζουν στην περιοχή.

Το ξενοδοχείο «Μαρίβα» βρίσκεται στην περιοχή Θερμά της Σαμοθράκης στους πρόποδες του όρους Σάος. Σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στην οργανωμένη παραλία των Θερμών, ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό μπάνιο στον καταρράκτη του Παράδεισου ή ένα χαλαρωτικό λουτρό στα ιαματικά νερά που από τα αρχαία χρονιά αναβλύζουν στην περιοχή.

Διαμονή
Το ξενοδοχείο χωρίζεται σε τρεις πτέρυγες στην πλαγιά του βουνού και διαθέτει 54 δωμάτια τύπου μπανγκαλόου με ανεξάρτητη είσοδο και μπαλκόνι ή βεράντα. Τα δωμάτια έχουν μέγεθος 23τμ, είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, τηλεόραση και κλιματισμό και διαθέτουν πετρόκτιστα ή σιδερένια διπλά κρεβάτια. Ανάλογα με τη θέση τους διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με θέα στη θάλασσα ή στον καταπράσινο κήπο. Λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του αλλά και της οργιώδους βλάστησης που το περιβάλλει, εξασφαλίζονται στον επισκέπτη ιδιωτικότητα, ησυχία και χαλάρωση. Στο κεντρικό κτήριο μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό, τον καφέ και το ποτό του ή να «σερφάρει» στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει στο ξενοδοχείο.

Δραστηριότητες
Με ορμητήριο το ξενοδοχείο μπορείτε να επισκεφθείτε τα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού:

  • Την Παλαιόπολη (8χλμ)
  • Την Χώρα (12 χλμ)
  • Την παραλία των Κήπων (16χλμ)
  • Τον ποταμό Φονιά και τους ομώνυμους καταρράκτες (4χλμ)

Ενώ όσοι έχουν όρεξη να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στη φύση μπορούν να εξερευνήσουν τα ορεινά μονοπάτια με ποδήλατα βουνού ή να ανέβουν στην κορυφή του Σάος (1617μ.) από το ορειβατικό μονοπάτι που ξεκινάει ούτε ένα χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο.

Ξενοδοχείο Μαρίβα

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024